Januari 2017 in een paar foto’s #2

Het einde van januari is in zicht! De eerste maand van 2017 zit er alweer bijna op. Januari was voor mij een vrij stressvolle maand. Hoewel ik bijna geen colleges had, was ik iedere dag druk met het schrijven van mijn scriptie. Gelukkig heb ik mijn scriptie vorige week ingeleverd en ben ik er (hopelijk) van af. Vandaag lever ik mijn laatste verslag in van deze periode en kan ik even genieten van een weekje vrij voordat ik weer aan de bak moet voor mijn volgende vakken. Omdat ik de tweede helft van januari vooral achter mijn laptop doorbracht, heb ik niet zo veel foto’s deze keer. Volgende keer zullen het er weer meer zijn. Maar voor nu wil ik je graag met een paar foto’s laten zien hoe het tweede deel van mijn januari was. Benieuwd?

Als eerste wil ik deze foto met je delen. Halverwege deze maand begon het ineens te sneeuwen! Jeej! Ik keek uit mijn raam en het bleef ook al een beetje liggen. Helaas was ik super druk met mijn scriptie, anders was ik graag even een middag naar buiten gegaan om mooie foto’s te maken.

Ik werkte veel thuis bij mijn ouders aan mijn scriptie. Dan heb ik toch meer rust en kan ik beter doorwerken. Onze kat kwam me gezelschap houden. Hij mocht niet bij me op schoot, omdat dat niet handig werkt, dus hij ging demonstratief naast mijn laptop liggen.

Op maandag moest ik mijn scriptie inleveren. Ik had hem al online ingeleverd, maar moest hem ook even op papier naar Utrecht brengen. Mijn moeder ging gezellig met me mee. Na het inleveren gingen we nog even de stad in en sloten de middag af door uit te gaan eten. We gingen naar Popocatepetl, een Mexicaans restaurant in het centrum van Utrecht.

Nadat ik mijn scriptie ingeleverd had, moest ik helaas verder aan een ander verslag voor mijn andere vak. Ik zette een lekker kopje thee en deed mijn kaarsjes aan om het allemaal wat gezelliger te maken.

Op dit moment heb ik even een weekje rust, dus geniet ik van het feit dat ik niets hoef te doen. Ook kan ik nu weer lekker voor mijn blog dingetjes doen, wat de afgelopen weken soms nogal lastig was door alle drukte.

Hoe was jouw januari?

xxx Teddy

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog