Opgemaakt januari 2019

opgemaakte beautyproducten

Het is weer tijd voor de maandelijkse opgemaakt-blogpost! Voor A Beauty Day test ik iedere maand verschillende beautyproducten. Wanneer ik een product opmaak, zegt dat wel wat over hoe fijn dat product is. Door de jaren heen ben ik namelijk een stuk kieskeuriger geworden. Vind ik een product niets? Dan gaat hij weg. Ik maak echt alleen producten helemaal op die ik fijn vind. Een product wat ik tot op de laatste druppel op maak, moet dus wel goed zijn. Vandaag heb ik daarom weer mijn maandelijkse blogpost met opgemaakte producten voor je. Dit keer voor de eerste maand van het jaar: januari! Benieuwd?

Het eerste product wat afgelopen maand opging was deze Get The Volume Fohnspray van Andrélon. Ik heb zo enorm lang met deze spray gedaan, dus het is bijna een ‘overwinning’ dat hij nu op is. Een prima spray die ik voornamelijk gebruikte als heat protector, maar verder geen wonderen verrichte voor mijn haar.

Nog twee haarproducten die ik in januari opmaakte zijn deze shampoo en conditioner van OGX. Ze zijn beiden van de Coconut Water lijn en ja, dit is een van de zeldzame keren dat ik een conditioner en shampoo tegelijkertijd opmaakte! Een prima shampoo die goed werkte voor mijn haar en niet te sterk naar kokos rook.

Deze Urban Skin Protect day cream van Nivea ging ook op. Een prima dagcrème, al merkte ik dat ik een wat voedendere dagcrème nodig heb. Heb je dus net als ik een droge huid, dan is dit niet helemaal het product voor jou. Maar heb jij een vrij makkelijke huid, dan is het zeker een fijne crème.

Van dit product baal ik het meeste dat hij op is. Ik heb het over de Japanese Cherry Blossom body lotion van Bath & Body Works. Deze body lotion rook zo lekker én hij zorgde ervoor dat mijn huid lekker zacht werd. Deze body lotion kocht ik bijna een jaar geleden in Amerika. Mocht ik weer een keer gaan, dan neem ik deze zeker in een full-size mee!

Last but not least maakte ik ook weer mijn favoriete oogmake-up remover van Garnier op. Dit product maak ik zo vaak op, dat ik altijd een paar flesjes als back-up in huis heb.

Wat heb jij opgemaakt in januari?

xxx Teddy

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog