Netflix aanraders om nu nog te kijken

netflix aanraders

Nu ik weer volop bezig ben met mijn studie heb ik eigenlijk niet veel tijd om te Netflixen. Maar ja, toch gebeurt het regelmatig dat ik ‘even snel een afleveringetje tussendoor’ kijk of iets eerder dan gepland op de bank plof en Netflix aan zet. Niet altijd even handig, maar hey, dat zorgt er wel weer voor dat ik voldoende input heb voor de blogpost van vandaag. Vandaag wil ik namelijk 5 Netflix aanraders met je delen die je nu nog kunt kijken. Oké, of natuurlijk nadat je je to-do lijstje afgevinkt hebt. Benieuwd?

Fyre (2019)

Deze documentaire is niet alleen trending, maar ook echt een aanrader. Fyre gaat over het gelijknamige Fyre festival wat compleet de mist in ging. Het zou een luxe festival moeten zijn op de Bahama’s, maar het mislukte compleet. Het festival kwam simpelweg niet op tijd klaar. Tenten waren niet af, er was te weinig eten en drinken geregeld en de hele organisatie was een rommel dus het festival werd afgeblazen. Maar ja, toen zaten er al flink wat festivalgangers vast op het eiland…

Sex education (2018)

Deze serie is ook heel populair op dit moment. Sex education gaat over Otis, een tienerjongen die nog lekker ongemakkelijk is, maar zijn klasgenoot Maeve ziet iets in hem. Zij denkt dat hij met zijn kennis de andere studenten sekstips kan geven. Een serie die soms de keiharde waarheid laat zien, lekker wegkijkt en me af en toe ook zeker liet lachen.

Baywatch (2017)

Een lekkere komedie kan natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje. Deze remake van Baywatch is echt zo’n klassieke Amerikaanse feel-good komedie. In deze film probeert de strandwacht het strand te redden van de criminele praktijken die er plaatsvinden. Verwacht tijdens deze film ook zeker wat verwijzingen naar het origineel.

The American Meme (2018)

Nog een docu om te kijken: The American Meme. Tegenwoordig is social media zo’n groot onderdeel van ons dagelijks leven en soms is het even goed om je daar bewust van te zijn. Deze documentaire gaat over zowel de voordelen als de nadelen van het hele social media wereldje. Mocht je net als ik social media heel interessant vinden, dan is dit echt een aanrader.

Good Girls (2018)

Oh ik hoop zo dat er van deze serie snel een nieuw seizoen komt! Good girls gaat over drie huisvrouwen die besluiten de plaatselijke supermarkt te beroven wanneer ze alle drie tegen financiële problemen aanlopen. Dit zorgt ervoor dat ze nog verder het criminele circuit induiken. Een goede combi tussen komedie en misdaad.

Wat zijn jouw Netflix aanraders?

xxx Teddy

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog