Estée Lauder – Stress Relief Eye Mask

estee lauder stress relief eye mask

Of ik wel eens stress heb? Uhm, ja dat kun je wel stellen. Ik heb regelmatig stress voor mijn studie, maar ik kan ook zeker last hebben van vakantiestress of andere deadline stress. Dat stress niet goed voor je is, weet ik onderhand wel, maar er echt veel tegen doen kan ik nog niet. Ach, dan moet ik maar stress verlichtende dingen proberen zoals dit Stress Relief Eye Mask van Estée Lauder. Vandaag wil ik je mijn mening vertellen over dit bijzondere oogmasker. Benieuwd?

Allereerst de verpakking, die vind ik er echt chique uitzien voor een masker. Het doosje is lichtblauw met zwarte en gouden details. In het doosje zitten maar liefst 10 zakjes met twee pads. Ik vind het wel slim dat er meerdere zakjes in één doosje zitten, want zo is je product niet na één keer gebruiken direct op. En laten we eerlijk zijn, zo’n rustgevend maskertje kunnen we allemaal wel wat vaker gebruiken.

Volgens Estée Lauder is dit masker ideaal om je ogen te verwennen na een lange dag, avond reis of om gewoon even te ontstressen. De vochtige pads hydrateren en kalmeren de huid. Je moet de pads 10 minuten laten zitten en vervolgens het resterende serum zachtjes in de huid kloppen. Let’s do this!

Ik weet niet waarom, maar ik had verwacht dat er twee dikke, jelly pads in het zakje zouden zitten, maar dat is dus niet zo. Deze pads zijn heel dun en bijna doorzichtig. Ze lijken eerder op een velletje papier dan dat ze jelly zijn. Wanneer ik ze aangebracht heb, zie je ze ook bijna niet meer zitten op mijn huid. Ik vind het fijn dat ze niet zo dik zijn, want hierdoor voelen ze prettig aan op mijn huid.

Nadat ik de pads 10 minuten heb laten intrekken, zijn ze heel makkelijk en compleet pijnloos te verwijderen. Wanneer je de pads eraf haalt, blijft er een heel klein beetje serum achter. Dit klop je voorzichtig in, waarna het vanzelf verder intrekt. Dit serum is totaal niet plakkerig, wat ik zelf een pluspunt vind. Uiteindelijk voelt mijn huid lekker zacht en gevoed aan én heb ik even een relax-momentje gehad.

Conclusie

Ik vind het Stress Relief Eye Mask van Estée Lauder erg lekker om zo nu en dan te gebruiken. Het is geen product wat ik vanaf nu iedere week erbij pak, maar wel als de huid rondom mijn ogen even een oppepper kan gebruiken. Naast dat het heel rustgevend voelt, zo’n pad, voelt mijn huid ook goed aan na gebruik. Een doosje met 10 stuks kost €43,50. Dat vind ik écht veel voor maskertjes. Maar eerlijk is eerlijk, omgerekend is het slechts €4,35 per masker. Als je je dat bedenkt, vind ik het wel weer meevallen. Moet je natuurlijk wel zeker weten dat je ze allemaal opmaakt.

Gebruik jij wel eens een oogmasker?

xxx Teddy

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog