Opgemaakt juli 2015

Vandaag is de eerste dag van de zomerse maand augustus. Ik hoop deze maand op nog meer heerlijke, warme en zonnige dagen voor een goede afsluiting van de vakantie. Maar voordat ik me volledig op augustus stort, wil ik je vandaag nog even mijn opgemaakte spulletjes laten zien van de maand juli. Benieuwd?

Als eerste heb ik een fles gentle eyemake-up remover van Douglas opgemaakt. Deze remover gebruik ik dagelijks om mijn oogmake-up te verwijderen. Deze remover werkt voor mij heel fijn met zowel gewone make-up als waterproof make-up. Hier kun je mijn review lezen van dit fijne product.

Deze maand is er ook een conditioner opgegaan. Vorige maand maakte ik al de bijbehorende shampoo op en nu is dus ook de steil vol conditioner op. Het was een prima conditioner met een lekkere geur. Hier kun je mijn review lezen.

Nog een haarproduct was opging afgelopen maand is de miracle styling mousse volume + conditioning van Aussie. Deze mousse had de bekende Aussie geur en werkte prima. Hier kun je mijn volledige mening lezen over dit product.

Een product waarvan ik baal dat ie op is, is the righteous butter van Soap & Glory. Deze body butter rook niet alleen lekker, hij maakte mijn huid ook nog eens enorm zacht. Dit was een mini en ik baal stiekem dat ik geen full-size heb gekocht. Ik kocht hem in Londen en Soap & Glory is volgens mij niet of nauwelijks verkrijgbaar in Nederland. Gelukkig wordt dit merk wel verkocht in Duitsland. Ik moet binnenkort maar eens een shoptripje plannen naar onze buren…

Ik maakte afgelopen maand ook twee pakjes reinigingsdoekjes op. Als eerste maakte ik een pakte gezichtsreinigingsdoekjes van het merk Beau op. Deze werkten prima en waren niet duur. Hier kun je mijn mening lezen. Het tweede pakje dat op ging was van Kruidvat. Ook hier schreef ik een review over.

Als laatste maakte ik ook nog een doosje met wattenstaafjes op. Deze gebruik ik altijd om make-up te verwijderen rond mijn ogen als ik uitgeschoten ben of als ik mijn eyeliner toch niet zo mooi vind en hem over wil doen. Dit was een doosje van Hema met 200 wattenstaafjes.

Welke producten heb jij afgelopen maand opgemaakt?

xxx Teddy

4 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog