Opgemaakt juli 2018

opgemaakt juli 2018

Misschien een beetje standaard: maar jeetje, wat is juli weer voorbij gevlogen. Juli was voor mij echt een topmaand. Ik ging naar 3 festivals, ging op vakantie en genoot van het heerlijke weer. Wat augustus me te wachten staat, weet ik nog niet precies. Zo ver had ik nog niet vooruit gepland, maar ja ineens is het al zo ver. Oh well, gelukkig hoef ik daar vandaag nog niet over na te denken, want vandaag is het tijd voor een kleine terugblik. Vandaag wil ik je namelijk laten zien welke producten ik in juli heb opgemaakt. Producten die ik zo fijn vond, dat ik ze tot op de laatste druppel heb opgemaakt. Benieuwd?

Als eerste een product wat regelmatig opgaat. Dit is de oogreinigingslotion van Garnier. Mijn favoriete reiniger voor mijn oogmake-up. Dit goedje haalt namelijk heel gemakkelijk en zonder veel boenen mijn oogmake-up weg. Ja, zelfs waterproof make-up of iets met losse glitters. Mijn nieuwe flesje staat daarom al klaar om gebruikt te worden.

Nog een product waarvan ik al meerder bussen heb opgemaakt: de let the volume mousse van Andrélon. Deze mousse ruikt niet alleen lekker, maar zorgt er ook voor dat mijn haar een volumeboost krijgt. Precies wat mijn haar nodig heeft, want als er iemand geen volume van zichzelf heeft…

Na het reinigen van mijn gezicht sluit ik altijd af met een beetje Tea Tree Water van Lush. Ik doe enorm lang met zo’n fles, maar afgelopen maand ging hij toch op. Dit is heel fijn spul voor als je, net als ik, last hebt van onzuiverheden. Ook van dit product heb ik alweer een nieuwe fles in gebruik.

Ook ging deze maand mijn zonnebrandcrème op. Ik gebruik altijd een zonnebrandcrème van het merk Vision, omdat dit voor mij écht werkt. Wanneer ik me insmeer met dit spul, blijf ik echt lang beschermd.

Als laatste maakte ik ook nog twee pakjes remover doekjes op. Dit soort doekjes gebruik ik altijd om swatches te verwijderen, maar ook als ik (kort) op vakantie ga of ergens anders slaap dan thuis. Het eerste pakje wat opging was een grote verpakking van Balea. Het tweede pakje was een reisverpakking. Deze is kleiner van formaat en er zitten minder doekjes in. Vooral die laatste was erg handig om mee te nemen.

Welke producten maakte jij op de afgelopen maand?

xxx Teddy

4 comments

  • Die Tea Tree water van Lush lijkt me erg fijn. Lees er zoveel goede dingen over, moet hem toch echt eens proberen.
    Ik heb mijn foundation, shampoo en concealer opgemaakt deze maand. Daarnaast gebruik ik momenteel alleen monstertjes/testertjes qua huidverzorging, om die eindelijk eens allemaal op te maken haha. Dus die zaten er ook een paar bij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog