Opgemaakt juni 2015

Hoewel ik deze maand druk was met mijn studie, heb ik aardig wat producten opgemaakt. Het zijn eigenlijk alleen maar verzorgingsproducten, maar dat is op zich wel logisch. Een make-up product gaat bij mij over het algemeen veel langer mee. Vandaag wil ik je laten zien welke producten ik de afgelopen maand heb opgemaakt. Het zijn er voor mijn doen aardig wat. Benieuwd?

Als eerste heb ik een fles micellair reinigingswater van Garnier opgemaakt. Dit is de variant met de groene dop en om eerlijk te zijn merk ik geen duidelijk verschil tussen deze en die met de roze dop. Ik vind dit spul zo fijn, dat ik alweer aan een nieuwe fles ben begonnen én er nog eentje dicht in de kast heb staan. Dit spul reinigt mijn gezicht op een hele fijne en milde manier.

Eindelijk heb ik deze droogshampoo van Andrélon opgemaakt. Dit is de zomer blond variant. De geur vond ik op zich wel lekker, maar de werking vond ik niet zo goed. Hij staat daarom al een tijdje op mijn beauty tafel en ik besloot hem deze maand op te maken, zodat ie weg kon. Het is zeker geen hele slechte droogshampoo, maar ik heb echt wel eens betere gehad.

Samen met mijn moeder heb ik een foaming shower gel van Rituals opgemaakt. Dit is de Yogi Flow variant. Deze ruikt onwijs lekker en is erg fijn in gebruik. Als je deze zoete geur nog niet kent, zou ik hem zeker even gaan ruiken in de winkel want hij is echt aan te raden!

Ik was mijn kwasten altijd met baby shampoo. Ik doe onwijs lang met zo’n fles, maar nu is ie toch echt op. Dit is een fles van Kruidvat. Hij is lekker groot en hij was erg goedkoop. Ik heb alweer een nieuwe fles in huis gehaald voor mijn kwasten. Echt een aanrader om je kwasten mee te wassen!

Ook is deze maand mijn shampoo opgegaan. Dit is de steil vol shampoo van Andrélon. Ik vond hem erg fijn. Hij ruikte lekker en deed prima z’n werk. Niet heel bijzonder, gewoon goed.

Verder maakte ik ook deze mini mango scrub van The Body Shop op. Hij ruikt erg lekker en werkte heel erg fijn. Deze scrub was vrij grof, maar dat vind ik juist fijn werken voor mijn benen. Zo heb ik het idee dat ze echt goed gescrubt worden en eventuele ingegroeide haartjes voorkomen worden. Ik baal er stiekem wel een beetje van dat ie op is.

Als laatste heb ik nog een tweede scrub opgemaakt. Dit is de scrub gel van Hema. Ook deze had een lekkere geur en werkte fijn. Wel was deze een stuk milder dan die van The Body Shop, maar voor tussendoor en over mijn hele licham vond ik dat erg fijn werken.

Welke producten heb jij opgemaakt afgelopen maand?

xxx Teddy

4 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog