Opgemaakt juni 2017

Zoals ik gisteren en eergisteren al aangaf, had ik last van wat technische tegenslagen met mijn blog. Vandaar dat ik je nu, alweer bijna halverwege juli nog mijn opgemaakte producten wil laten zien van de afgelopen maand. Ik maakte de afgelopen maand niet zo heel veel op, maar er zitten wel wat dingen tussen die ik niet zo vaak opmaak. Ook is het zo dat ik de producten die ik opmaak, wel erg goed moet vinden, want anders zoek ik al voordat het product op is al een alternatief. Vandaag wil ik je dus mijn opgemaakte producten van de maand juni laten zien. Benieuwd?

Allereerst wil ik beginnen met twee producten die ik volgens mij de maand hiervoor ook al opmaakte. Omdat ik op kamers woon maar ook nog regelmatig bij mijn ouders te vinden ben, heb ik twee setjes met reinigingsproducten. Dit keer maakte ik de varianten die in mijn studentenkamer stonden op. Allereerst ging mijn favoriete micellair water van Garnier op. Niet veel later maakte ik ook de oogreinigingslotion voor waterproof make-up van Garnier op.

Een product waar ik enorm lang mee kan doen, is droogshampoo. Afgelopen maand ging mijn bus met miracle dry shampoo van Aussie toch echt op. Ik vind deze droogshampoo erg fijn voor als ik mijn wasbeurt nog een dagje wil uitstellen. Het product ruikt lekker en laat geen witte waas achter.

Ook ging er afgelopen maand weer een fles deo op. Dit is de invisible dry variant van Dove die ik nu al een tijd met plezier gebruik. Deze deodorant werkt gewoon goed voor mij en heeft geen hele overdreven geur. Dat vind ik altijd belangrijk, want ik wil niet dat de geuren van mijn deo en mijn parfum gaan mengen.

Last but not least wil ik een speciaal product met je delen. Of in ieder geval, een product wat ik niet regelmatig op maak. Dit is de all nighter fixing spray van Urban Decay. Voordat ik deze fixing spray probeerde, betwijfelde ik of het echt zoveel anders zou zijn dan een goedkopere fixing spray van de drogist. Maar sinds ik deze spray gebruik, ben ik om. Mijn make-up blijft écht lang zitten. Op dit moment heb ik dan ook alweer een nieuwe fles in gebruik.

welke producten heb jij de afgelopen maand opgemaakt?

xxx Teddy

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog