Favorieten juni 2017

Hoewel juli alweer een tijdje bezig is, wil ik vandaag nog even terugblikken op juni. Want zoals je in het artikel van gisteren kunt lezen, had ik afgelopen week wat technische probleempjes met mijn blog. Juni was voor mij een leuke, maar ook heftige maand. Het begon heel relaxed, maar het was voor mij ook de maand van de laatste loodjes. De maand waarin ik mijn één na laatste tentamen maakte en me suf leerde voor mijn herkansing. Vandaag wil ik je iets later dan normaal toch nog mijn favoriete producten van de maand juni laten zien. Want mijn producten zijn niet voor niets favorieten. Benieuwd?

Ik wil beginnen met een hele speciale favoriet: dit knalroze nagellakje van Lak Door Tijn. Dit lakje kocht ik om het goede doel waar Tijn geld voor ophaalde te steunen. Ik schreef er toen ook een artikel over. Een paar dagen geleden hoorde ik dat het gelukt is de 1 miljoen te halen met deze toffe actie. Helaas hoorde ik even later ook dat Tijn, de jongen die dit op zijn jonge leeftijd allemaal opzette, is overleden aan de gevolgen van zijn ziekte. Ik wil iedereen daar enorm veel sterkte mee wensen…

Het volgende product wat ik de afgelopen maand veel gebruikte is deze mascara van Essence. Dit is de volume stylist lash extension mascara. Deze mascara bevat allemaal kleine vezels, die ervoor zorgen dat je wimpers langer en voller lijken. Een hele fijne budget mascara is dit! Hier kun je het effect zien van deze mascara en mijn volledige mening lezen.

Een lipkleur die ik de afgelopen maand veel droeg is Filthy rich van W7. Deze lip cream zit heel fijn op mijn lippen en het is ook gewoon een hele mooie, nude kleur. Ook over dit product schreef ik een review. Die kun je hier lezen.

Nog een make-up product wat tot mijn favorieten is gaan behoren: deze strobing powder van Misslyn. Deze highlighter heeft een prachtige champagne kleurige glans die denk ik iedereen mooi staat. Ook de verpakking is te leuk. Hier kun je mijn review lezen en de swatch bekijken van dit product.

Last but not least wil ik deze poriestrips met je delen. Ik gebruikte voorheen wel eens van dit soort speciale neusstrips, maar of het echt werkte? Dat idee had ik niet echt. Totdat ik deze van Bioré probeerde. Deze strips werken wél echt! Ook hier schreef ik toentertijd een review over.

Wat zijn jouw favorieten van de afgelopen maand?

xxx Teddy

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog