W7 – mega matte lips

w7 mega matte lip cream

Sinds ik de matte lip cream van NYX probeerde, ben ik fan van lip creams. Een lip cream brengt makkelijk aan, zit prettig en geeft een mooi effect. Tja, wat wil je nog meer? NYX is niet de enige met zo’n lip cream. Ook W7 heeft sinds een tijdje een soortgelijk product in haar collectie: de mega matte lips. Hier was ik dan ook erg benieuwd naar. Zouden ze net zo fijn zijn als die van NYX? Ik testte daarom twee kleurtjes van deze lijn voor je uit. Benieuwd?

w7 mega matte lips review

De verpakking doet me erg denken aan de variant van NYX. Net als de lip cream van NYX heeft de matte lip cream van W7 een zwarte, matte dop en de rest van de verpakking heeft de kleur van de cream. Wel zijn de creams van W7 wat groter dan die van NYX.

Volgens W7 hebben de mega matte lips intense kleuren en fantastische pigmentatie. Door de creamy textuur voelt het product verzorgd aan op de lippen. De mega matte lips hebben een sponsapplicator, waarmee de cream gemakkelijk aan te brengen is.

picmonkey-imagelips

img_6772m

Er zijn maar liefst 10 verschillende tinten verkrijgbaar. Ik heb een kleur van de roze tinten: well heeled en een nude tint: filthy rich. Hierboven kun je de swatches van de twee tinten op mijn pols zien. Links zie je de roze tint en rechts de nude tint. Zoals je kunt zien, dekken de tinten hier al erg goed!

img_6216m

Filthy rich is een nude tint die W7 zelf omschrijft als een oranjerode kleur. Zelf vind ik hem iets meer zalmkleurig.

img_6763m

Hierboven zie je filthy rich op mijn lippen. De tint dekt goed en laat een mooie, matte kleur achter.

img_6217m

Well heeled is volgens W7 een rosé kleurige roze. Ik vind hem persoonlijk gewoon felroze.

img_6764m

Hier zie je well heeled op mijn lippen. Ook deze tint dekt goed. Well heeled droogt iets minder matt op in vergelijking met de nude tint, maar het verschil is minimaal.

Beide tinten brengen fijn aan. De cream voelt zacht aan op mijn lippen en zit daardoor erg prettig. Ook droogt het product mijn lippen niet uit, iets wat ik erg fijn vind. Beide tinten drogen binnen een minuutje na het aanbrengen mat op en blijven dan prima op hun plek zitten. Het zijn geen stains of longlasting lipsticks, dus na een grote maaltijd zul je ze even bij moeten werken. Wel slijten de creams mooi en natuurlijk.

img_6231m

Conclusie

Ik vind de mega matte lips van W7 erg leuk. Vooral filthy rich vind ik zo mooi! Dat is echt een kleurtje wat ik iedere dag zou kunnen dragen. De producten brengen fijn aan en voelen zacht aan op mijn lippen. De mega matte lips drogen mat op, iets wat ik nog steeds een erg mooie finish vind. Vervolgens blijven de creams prima zitten. Het zijn geen lipsticks die de hele dag perfect blijven zitten, maar dat had ik ook niet verwacht van zo’n cream. Nog een pluspuntje aan deze creams is dat ze slechts 3,55 per stuk kosten. W7 is verkrijgbaar bij verschillende drogisterijen en via w7cosmetica.nl.

Wat vind jij van lip creams?

xxx Teddy

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen. Dit beïnvloedt mijn mening niet.

8 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog