Essence – volume stylist lash extension mascara

Essence volume stylist lash extension mascara review

De laatste tijd probeer ik graag nieuwe mascara’s uit. Zo schreef ik afgelopen maand al een review over de nieuwe mascara van Catrice. Omdat Essence en Catrice beiden hun assortiment eens in de zoveel tijd vernieuwen, probeerde ik ook een nieuwe mascara van Essence uit. Ondertussen is hij niet meer echt nieuw, maar voor mij was hij dat zeker. Ik heb het over de volume stylist lash extension mascara van Essence. Vandaag wil ik je graag laten zien wat deze mascara voor mijn wimpers doet. Benieuwd?

Essence volume mascara review ervaring

De verpakking van deze mascara vind ik er heel vrolijk uitzien. De tube is paars en heeft witte details. Er is gekozen voor verschillende soorten lettertypes, waardoor het een speels geheel wordt. De dop is zwart en heeft een gevlochten motief.

img_6401m_zpsgjkonmvn

Volgens Essence zorgt deze mascara ervoor dat je wimpers langer zijn dan ze ooit geweest zijn. De mascara is verrijkt met kleine, verlengende vezels die je wimpers langer maken en een langdurig volume-effect geven. Het speciale borsteltje heeft de perfecte vorm, zodat je zelfs de kleinste wimpers makkelijk kunt bereiken. Klinkt goed!

img_6403m_zpss463ad7d

Hierboven zie je hoe het borsteltje van de mascara eruit ziet. Dit soort borsteltjes vind ik persoonlijk altijd erg fijn, omdat je zo makkelijk bij de aanzet van je wimpers kunt zonder op je oogleden te knoeien. Laten we hopen dat dat ook bij deze mascara het geval is.

mascara_zpszqvofgth

Hierboven zie je het effect van de mascara. Zoals je waarschijnlijk wel kunt zien draag ik links geen mascara en rechts wel. Ik ben erg te spreken over het effect! Mijn wimpers lijken zwarter, langer en ze lijken meer volume te hebben. De lengthening fibers doen zeker wat voor mijn wimpers. Wel merk ik dat het effect na een hele lange dag iets minder is, maar dat neem ik voor lief. Het gaat ook niet om een enorm verschil, maar gewoon een beetje ‘slijtage’. Het aanbrengen van de mascara gaat ook makkelijk en vlekkeloos. Ik kan makkelijk bij de kleinste wimpers en de aanzet van mijn wimpers, zoals het borsteltje belooft te doen. Fijn!

img_6397m_zps6wgijkli

Conclusie

Ik ben erg enthousiast over de volume stylist lash extension mascara van Essence. De tube ziet er vrolijk uit en de mascara geeft een mooi effect. Mijn wimpers zijn voller, langer en zwarter. Hoewel ik het effect erg mooi vind, geeft het voor mij nog net niet dat wauw-effect. Daarvoor had de mascara nog net iets extra’s moeten hebben. Gelukkig kan ik dit effect wel creëren met een andere volume mascara eroverheen als topcoat. Deze lash extension mascara kost 2,99. Dat is een heel goed prijsje als je het mij vraagt.

Wat vind jij van het effect?

xxx Teddy

7 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog