Moody monday #45

mm_zpsvzeb5hiy

Op maandagen begin ik vaak met een klein beetje tegenzin. Ik geniet nog na van het weekend en zie een beetje op tegen wat komen gaat: een week vol colleges en een berg werk. De kans is groot dat ik hier niet alleen in ben en ook jij een beetje last hebt van de maandag en even moet opstarten. Vorige keren werd mijn artikeltje met shares op de vroege maandagmorgen goed ontvangen. Vandaag is het daarom alweer tijd voor deel 45 van mijn moody monday shares om je hopelijk wat vrolijker te maken en er voor te zorgen dat je er weer tegen aan kunt op deze maandag. Benieuwd?

Make me blush – 6x NYX soft matte lip creams
Op dit moment heb ik één soft matte lip cream van NYX in mijn bezit. Een heel fijn lipproduct als je het mij vraagt. Ik ben dan ook zeker van plan er nog een paar bij te kopen, maar welke dat moeten worden, weet ik nog niet. Deze review van Daniëlle laat er 6 zien die erg mooi zijn. Ik raad je dan ook zeker aan deze uitgebreide en duidelijke review te lezen als jij net als ik fan bent van de soft matte lip creams, of juist als je ze nog niet kent!

Iris praat – nieuwe Etos gezichtsmaskers
Een gezichtsmasker doe ik eens in de zoveel tijd om lekker te ontspannen. Door dat maskertje laad ik zelf weer even op, maar mijn huid ook. Laatst zag ik bij Iris deze positieve review van de Etos gezichtsmaskers. Door deze review ben ik erg nieuwsgierig geworden en ik zou ze dan ook graag eens proberen. Als jij nog op zoek bent naar low-budget fijne maskertjes, lees dan dit artikel van Iris.

S stands for sweet – nooit meer broeken passen
Broeken passen vind ik altijd echt een gedoe. Ik koop ook alleen broeken wanneer ik ze echt nodig heb of als ze in de sale zijn. Toen ik dit trucje las om broeken te passen, moest ik wel een beetje lachen. Dit trucje kende ik nog helemaal niet! Ik denk alleen niet dat ik dit zo snel in een winkel zou doen… Toch is ie wel erg leuk. Als je wil weten wat de tip precies is, kun je die in het artikel lezen.

Door Mariska – Treaclemoon shower mousse
De geur van watermeloen vind ik echt heerlijk. Ik gebruik op dit moment een shower gel van Balea met deze heerlijke geur en word daar zo blij van! Toen ik deze review van Mariska over de treaclemoon shower gels las, werd ik gelijk enthousiast. Ze hebben ook een watermeloen geur! Die moet ik proberen.

Ben jij ook zo fan van watermeloen-geur?

xxx Teddy

4 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog