Lak door Tijn

img_6797m

Tijdens serious request was ik al onder de indruk van het kleine mannetje. Tijn, die met zijn nagellakactie enorm veel geld ophaalde. Zo’n ‘klein’ gebaar wat zich als rimpels op het water snel door heel Nederland verspreidde. Iedereen lakje zijn nagels. Zo zie je maar weer, dat zo iets ‘kleins’ een groot verschil kan maken. Omdat Tijn zelf ongeneeslijk ziek is, besloot hij zijn actie verder te zetten met zijn eigen nagellaklijn en zo geld op te halen voor zijn eigen ziekte. Zodat andere kinderen die deze ziekte krijgen, wel behandeld kunnen worden. Want voor Tijn zelf is het te laat. Deze week is er een heuse pop up store op Utrecht Centraal geopend voor Tijn’s lakjes, dus ik ging er langs. Benieuwd?

nagellaktijn

De pop up store verkoopt de lakjes van Tijn, om zo geld op te halen voor het goede doel. Tijn heeft zelf de kleuren uitgekozen die verkocht worden. Het zijn er vier: rood, blauw, paars en roze. Zijn lievelingskleuren, zoals hij trots zegt. Met deze actie probeert Tijn een miljoen op te halen om zo een speciale machine te kunnen financieren die ervoor zorgt dat kinderen met hersenstamkanker in het vervolg wel behandeld kunnen worden. Een heel goed initiatief vind ik! Vandaar dat ik ook zo enthousiast ben over deze actie.

img_6819m

img_6800m

img_6814m

De pop up store zit tussen perron 9 en 11 in op Utrecht Centraal en zal hier nog tot en met zondag zitten. Als je voor die tijd nog langs het centraal station van Utrecht komt, raad ik je zeker even aan een kijkje te nemen. Maar wees niet getreurd voor als dat niet het geval is. Tijn heeft namelijk ook zijn eigen webshop waar alle kleurtjes verkocht worden en je geld kunt doneren.

img_6799m

img_6802m

In iedere hoek van de pop up store zijn de nagellakjes van Tijn te vinden. Alles staat mooi en netjes. Er is echt werk van gemaakt om er een mooie, vrolijke winkel van te maken.

img_6792m

img_6823mimg_6823m

Hoewel ik alle kleuren er mooi uit vond zien, besloot ik voor een van mijn lievelingskleuren te gaan: roze. De nagellak is bubblegum roze, perfect voor de zomer! De flesjes hebben een speels logo waar op staat: Lak door Tijn. De nagellakjes kosten per stuk 10 euro en van dat geld wordt de machine gekocht. Dat was de beste 10 euro die ik ooit aan nagellak uit gaf.

img_6817m

Conclusie

Petje af voor Tijn. Niet alleen weet hij op zo’n jonge leeftijd een complete nagellaklijn op te zetten, ook weet hij hiermee enorm veel geld op te halen voor het goede doel. Speciaal om andere kinderen te helpen. Tijn, ik zal dit kleurtje met trots dragen en iedereen vertellen waar dit prachtige lakje van is. Misschien kan mijn kleine gebaar ook een verschil maken. Laten we het hopen, voor jou en voor al die andere kinderen. Wil je meer weten of ook een lakje van Tijn bestellen? Dan raad ik je aan op de website van Tijn te kijken.

Wist jij al dat Tijn een nagellaklijn had opgezet?

xxx Teddy

3 comments

    • Ik zag het, zo rot! Ik ben er gelijk mee bezig gegaan. Gelukkig zijn de foto’s van het artikel nu wel weer zichtbaar 🙂 Ja, het is een hele goede actie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog