Juni 2017 in een paar foto’s #2

img_7168

Juni is zo’n maand die altijd een beetje gek aanvoelt. Aan de ene kant vind ik juni geweldig omdat het weer steeds lekkerder wordt en ik zomervakantie krijg, maar aan de andere kant is het ook de maand van de laatste loodjes die toch echt wel het zwaarst wegen. Ik was de afgelopen maand enorm toe aan zomervakantie, maar helaas moet ik daar nog eventjes op wachten omdat ik nog een herkansing moet maken volgende week. Heel erg jammer, maar gelukkig heb ik de afgelopen maand al een beetje mogen proeven van het zomergevoel met het lekkere weer en leuke uitjes. Vandaag wil ik je daarom met een paar foto’s laten zien hoe het tweede deel van mijn juni was. Benieuwd?

img_7108

De tweede helft van juni begon gelijk heel speciaal: A Beauty Day bestond 3 jaar! Hoewel ik het idee heb dat ik nog helemaal niet zo lang aan het bloggen ben, is het toch eigenlijk wel zo. 3 jaar alweer, pfoeh! Voor mijn driejarige bestaan, geef ik ook wat leuke dingetjes weg. Hier, hier en hier kun je de drie winacties vinden en nog meedoen. Mama maakte deze taart voor vaderdag, maar ik beschouwde hem ook een klein beetje voor mijn eigen mijlpaal.

img_7112

Het vaderdag weekend was het enorm lekker weer. Helaas moest ik flink aan de slag voor mijn tentamen. Gelukkig kon ik lekker buiten zitten tijdens het leren. Wel in de schaduw, want dan zag ik genoeg van mijn laptop en brandde ik niet weg.

img_7114

Zonnebril op, zomerjurkje op en gaan. Je zou bijna denken dat ik op weg ben naar het strand in plaats van leren in de achtertuin.

img_7125

Na het weekend ging ik weer richting Utrecht en die dinsdag vierde ik de verjaardag van een vriendin van mij. Ze werd 21, dus dat moest gevierd worden. Hoewel ze haar verjaardag nog gaat vieren met een diner, besloten we op haar verjaardag zelf gezellig een drankje me haar te doen. Iedereen was vrij druk met werk en de laatste loodjes, dus uiteindelijk gingen we slechts met z’n tweeën naar de stad om een birthday shot te doen.

 

img_7129

Die week kookte ik met mijn huisgenoot een kipsalon met zoete aardappelfrietjes, echt een aanrader! Ik had niet verwacht dat het zo lekker zou zijn! Ook is het vrij snel klaar te maken. Het enige wat ‘lang’ duurt zijn de aardappelfrietjes die goed gaar moeten zijn.

img_7168

Als laatste wil ik afsluiten met deze hele gave foto. Het weekend van 24-25 juni moest ik enorm veel leren voor mijn tentamen, maar had ik ook iets heel vets gepland staan. Ik ging die zaterdag namelijk met vrienden en mijn broertje naar het festival Defqon. Het was het ultieme studieontwijkende gedrag, maar het was het zo waard! Ik heb genoten, keihard mee gezongen en mee gedanst. De maandag erna had ik mijn tentamen. Dus nu moet ik er nog eentje maken voordat ik echt vakantie heb. One down, one to go.

Hoe was jouw tweede deel van juni?

xxx Teddy

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog