A Beauty Day bestaat 3 jaar! + win

Vandaag is een hele speciale dag: A Beauty Day is jarig! A Beauty Day bestaat vandaag maar liefst 3 jaar! Woop woop! Genoeg reden voor een extra artikel én een feestje. Hoewel mijn blog toch echt 3 jaar geleden ontstond, voelt het nog helemaal niet zo lang geleden. Ik weet het nog als de dag van gisteren dat ik ’s avonds op mijn computer mijn hosting en domeinnaam kocht. De tijd vliegt echt zo snel voorbij (dat zeg ik ieder jaar, maar dat is ook echt zo) en ik ben nog steeds enorm blij met de beslissing die ik 3 jaar geleden nam om te gaan bloggen. Voorgaande jaren blikte ik terug op wat cijfers van A Beauty Day, dus dat doe ik vandaag, traditiegetrouw, weer. Omdat ik deze blogverjaardag mede aan jullie te danken heb, kun je onderaan dit artikel een winactie vinden. Benieuwd?

In 3 jaar kwamen er 960 artikelen online
Wat? Heb ik al zo veel blogposts geschreven? Soms vraag ik mezelf echt af waar ik de inspiratie vandaan haal. Een tijdje terug besloot ik van 7 artikelen per week naar 5 te gaan, omdat het gewoon te druk werd met mijn studie en ik kwaliteit boven kwantiteit wilde zetten. Ik ben nog steeds enorm blij met deze beslissing en het zijn toch flink wat blogposts bij elkaar!

In 3 jaar werden er 8967 reacties geschreven
Wow, 8967. Dat is voor mij echt veel! De reacties op mijn blogposts maken hem echt af en ik lees ze stuk voor stuk met heel veel plezier. Reacties kunnen me echt blij maken en mijn dag net wat mooier maken. Ik wil je hiervoor dus enorm bedanken!

In 3 jaar kreeg A Beauty Day 431 Bloglovin’ volgers
Hoewel ik merk dat Bloglovin’ steeds meer op de achtergrond verdwijnt, gebruik ik het zelf nog wel erg vaak om de blogs die ik graag volg bij te houden. Het zijn er immers zo veel. Gelukkig denken er meer mensen zo, want A Beauty Day heeft op dit moment maar liefst 431 volgers!

In 3 jaar kreeg A Beauty Day 602 Instagram volgers
Oké, dit klopt niet helemaal, want ik ben pas 2 jaartjes bezig met Instagram, maar in die tijd kreeg A Beauty Day 602 volgers. In het begin deed ik vrij weinig met Instagram, maar ik vind het steeds leuker worden en ik ben er ook steeds meer mee bezig.

Als ik terug denk aan alles wat ik heb gedaan en mogen doen door en met A Beauty Day, ben ik stiekem best trots op mezelf. Maar ik had dat natuurlijk nooit alleen gekund. Mijn lezeressen maken A Beauty Day echt af. Zonder lezeressen is A Beauty Day niet A Beauty Day. Dus ik wil je hierbij enorm bedanken. Of je me nou al trouw vanaf het begin volgt, maar ook als je mijn blog net ontdekt hebt. Omdat ik jullie heel graag wil bedanken, heb ik de aankomende 3 dagen 3 winacties voor jullie. A Beauty Day bestaat immers 3 jaar, dus eentje voor ieder jaar. Vandaag kun je hieronder de eerste winactie vinden:

img_3010_zpsplt6zkh3

Win

Het allereerste wat je kunt winnen is deze geur van s.Oliver. Hij heet for her, is een eau de toilette en bevat 30 ml. Hier kun je mijn review ervan lezen. Ik vind deze geur enorm lekker en perfect voor deze zomer. Het is heel makkelijk (en geheel gratis) om mee te doen. Het enige wat je moet doen is:

  1. een reactie achterlaten onder dit artikel waarin staat dat je mee doet en wat je hebt gedaan om mee te doen. Vul hierbij een geldig e-mailadres in, zodat ik contact met je op kan nemen als je gewonnen hebt.
  2. A Beauty Day volgen via (minimaal) 1 van mijn social media kanalen (Facebook of Instagram). Wanneer je ze allebei volgt, heb je een extra kans om te winnen.

Ik zou zeggen, doe mee en wie weet kan ik jou binnenkort blij maken met deze heerlijke parfum en je zo bedanken voor het compleet maken van A Beauty Day! De winactie duurt twee weken, dus loopt tot en met 1 juli en is toegankelijk voor mensen die in Nederland wonen. De winnaar krijg daarna persoonlijk bericht van mij. Wanneer ik binnen twee dagen geen reactie krijg van de winnaar, wordt er een nieuwe winnaar gekozen.

Doe jij mee met de winactie?

xxx Teddy

19 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog