De meest gelezen blogposts van het 3e jaar A Beauty Day + win

img_4778m_zps0xfjpf11

Gisteren was A Beauty Day jarig en tikte mijn blog alweer de leeftijd van 3 jaar aan. In die 3 jaar tijd heb ik flink wat blogposts geschreven. De een beter dan de ander, maar dat hoort erbij. Voorgaande jaren deelde ik de dag na mijn blogverjaardag de 5 meest gelezen blogposts van het afgelopen jaar, dus dat doe ik dit jaar weer! Opvallend is dat er wat overlap is met vorig jaar én het vooral blogposts zijn waarvan ik toen ik ze schreef nooit gedacht had dat ze zo goed gelezen zouden worden. Vandaag laat ik je dus de 5 meest gelezen blogposts zien van het 3e jaar A Beauty Day. Onderaan dit artikel heb ik ook nog een leuke winactie voor je. Benieuwd?

1. Kruidvat – hair essentials anti-klit borstel
Dit nummer blijft volgens mij echt op nummer één staan. Vorig jaar was dit ook al mijn meest gelezen post en dit jaar weer. Erg grappig om te zien! Blijkbaar zijn er veel mensen op zoek naar een anti-klit borstel van Kruidvat.

2. 10 manieren om je verjaardag te vieren
Ook dit artikel doet het over het algemeen erg goed. Grappig, want blijkbaar zijn er veel mensen die net als ik altijd even na moeten denken hoe ze hun verjaardag dit jaar gaan vieren. Omdat het artikel zo goed liep, heb ik ook een tweede versie gemaakt, maar die loopt niet zo goed als het origineel.

img_8595m_zpsospxu27q

3. Hema – fab. power bank
Dat dit artikel zo hoog staat, verbaast me eigenlijk een beetje. Ik schreef een review over de fab. power bank van Hema omdat ik hem zelf erg handig vond. Ik gebruik hem nog steeds! Volgens mij is hij niet meer te koop, maar zijn er wel andere power banks verkrijgbaar bij Hema die erop lijken.

4. Tip: reisflesjes Kruidvat
Dit artikel vind ik zelf erg leuk. Tijdens een bezoekje aan de Kruidvat kwam ik deze leuke en vooral handige flesjes tegen. Ik gebruik ze regelmatig en blijkbaar vinden veel van jullie deze flesjes net zo handig als ik, want dit artikel doet het ook erg goed! Ik weet niet of dit setje nog verkrijgbaar is, maar Kruidvat heeft regelmatig dit soort flesjes.

5. Douglas: color card
Dit is ook zo’n artikel waarvan ik niet had verwacht dat het het zo goed zou doen. Toen ik dit artikel schreef, kreeg je bij je Douglas bestelling deze color card. Hiermee kon je met je telefoon de juiste foundationkleur bepalen. Erg leuk bedacht! Ik testte het uit en schreef er iets over. Of je deze kaart nu nog steeds bij je bestelling kunt krijgen, weet ik eigenlijk niet.

img_6753m_zpseeliloih

Win

Vandaag heb ik niet alleen dit lijstje voor je, maar ook de tweede winactie van mijn 3-daagse winactie voor het 3-jarig bestaan van A Beauty Day. Vandaag kun je namelijk een set met haaraccessoires van Zenner winnen! De items die je in dit setje vindt, kun je op de foto zien. Het is heel makkelijk (en geheel gratis) om mee te doen. Het enige wat je moet doen is:

  1. een reactie achterlaten onder dit artikel waarin staat dat je mee doet en wat je hebt gedaan om mee te doen. Vul hierbij een geldig e-mailadres in, zodat ik contact met je op kan nemen als je gewonnen hebt.
  2. A Beauty Day volgen via (minimaal) 1 van mijn social media kanalen (Facebook of Instagram). Wanneer je ze allebei volgt, heb je een extra kans om te winnen.

Ik zou zeggen, doe mee en wie weet kan ik jou binnenkort blij maken met deze accessoires en je zo bedanken voor het compleet maken van A Beauty Day! De winactie duurt twee weken, dus loopt tot en met juli en is toegankelijk voor mensen die in Nederland wonen. De winnaar krijg daarna persoonlijk bericht van mij. Wanneer ik binnen twee dagen geen reactie krijg van de winnaar, wordt er een nieuwe winnaar gekozen.

Doe jij mee met de winactie?

xxx Teddy

8 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog