A Beauty Day foto’s waar ik trots op ben

img_3718m_zpsdrkut88z

In de 3 jaar dat ik A Beauty Day run, heb ik flink wat foto’s gemaakt. Als ik terug kijk naar de allereerste foto’s die ik maakte voor A Beauty Day ben ik niet altijd tevreden. In die 3 jaar heb ik heel veel geleerd over fotografie en zijn mijn foto’s, naar mijn mening, steeds beter geworden. Soms maak ik foto’s waar ik later best trots op ben. Vandaag wil ik daarom 6 A Beauty Day foto’s met je delen waar ik stiekem best trots op ben. Onderaan dit artikel kun je ook de laatste winactie vinden van het 3-jarige bestaan van A Beauty Day. Benieuwd?

img_5965m_zpswf39rhgf

Laten we beginnen met een vrij recente foto. Deze foto maakte ik een tijdje terug toen ik het Benefit Cheek parade palette bemachtigde. Zodra ik het palette in huis had, maakte ik er foto’s van zodat ik de kleuren kon swatchen. Ik vind dat deze foto erg leuk uitgepakt is met aan de linkerkant een witte ondergrond en rechts wat pastelkleurtjes.

img_5805m_zpsm1vaoysz

Deze foto is ook nog niet zo oud. Hier schreef ik een review over de selfie! powder van W7. Ik besloot op de achtergrond wat van die stokjes met lipjes en snorretjes te leggen, voor een speels effect.

img_6330m_zps6dopxbia

Deze foto pakte mooier uit dan ik verwachtte. Ik kreeg deze heerlijke parfums van s.Oliver opgestuurd met een setje schelpjes om zo een zomerse foto te maken. Dat is aardig goed gelukt al zeg ik het zelf!

img_2630_zpspeksmash

Hierboven zie je een foto van 5 lipsticks van Maybelline. Toen ik deze collectie opgestuurd kreeg, wist ik dat ik hier hele toffe foto’s mee kon maken. Ik vind alle foto’s in dat artikel ook aardig goed gelukt.

img_3718m_zpsdrkut88z

Ook deze foto vind ik zelf erg mooi. Het is vooral de combinatie van het groen, wit en de zilverkleurige producten wat het een mooi geheel maakt. Deze foto maakte ik voor een review van deze mascara en het palette.

img_7158m_zps7vf4674g

Last but not least een iets oudere foto, waar ik ook nog steeds heel blij mee ben. Dit is een palette van de Douglas, die erg fotogeniek bleek te zijn.

img_6757m_zpskgzoe9xh

Win

Deze bovenstaande foto is er niet per se eentje waar ik trots op ben: vandaag heb ik namelijk niet alleen dit lijstje voor je, maar ook de derde en laatste winactie voor het 3-jarige bestaan van A Beauty Day. Vandaag kun je namelijk deze geur van Christina Aguilera winnen! Het is heel makkelijk (en geheel gratis) om mee te doen. Het enige wat je moet doen is:

  1. een reactie achterlaten onder dit artikel waarin staat dat je mee doet en wat je hebt gedaan om mee te doen. Vul hierbij een geldig e-mailadres in, zodat ik contact met je op kan nemen als je gewonnen hebt.
  2. A Beauty Day volgen via (minimaal) 1 van mijn social media kanalen (Facebook of Instagram). Wanneer je ze allebei volgt, heb je een extra kans om te winnen.

Ik zou zeggen, doe mee en wie weet kan ik jou binnenkort blij maken met deze geur en je zo bedanken voor het compleet maken van A Beauty Day! De winactie duurt twee weken, dus loopt tot en metjuli 2017 en is toegankelijk voor mensen die in Nederland wonen. De winnaar krijg daarna persoonlijk bericht van mij. Wanneer ik binnen twee dagen geen reactie krijg van de winnaar, wordt er een nieuwe winnaar gekozen.

Doe jij mee aan de winactie?

xxx Teddy

7 comments

  • Ahhh dat luchtje is echt m’n favouriet. Zou heel chill zijn om deze te winnen aangezien mijne bijna op is. Uiteraard volgde ik je overal al☺️, dit is een van m’n favoriete blogs.

  • Er zitten inderdaad hele mooie foto’s tussen! Vind vooral die van de parfums heel mooi. Ik doe zeker mee met de winactie (ik volg je op Instagram!), want ik ben echt dol op parfum. Ik heb al een tijdje geen nieuwe meer gekocht, dus een lekkere geur voor de zomer kan ik zeker gebruiken. En gefeliciteerd met je blogverjaardag!

  • Het geurtje hoef ik niet te winnen. Dat geurtje doet mij namelijk heel erg denken aan een cliënt die ik vroeger heb verzorgd. Maar wil wel even een reactie achter laten :). Ik vind jou foto”s altijd zo mooi helder en de kleuren komen heel mooi naar voren! Je bent zeker beter geworden in fotografie de afgelopen jaren! Daar mag je zeker trots op zijn!

  • De foto’s zijn zeker niet verkeerd, knap gedaan!! Van een lekkere parfum word ik altijd blij, ik doe dan ook graag mee.

  • Leuk om foto’s te spieken. Deel zelf ook graag zulke foto’s in een artikel 🙂 Gefeliciteerd met je 3 jarige blogjaardag. Time flies! Ik waag een kansje, toevallig heb ik deze namelijk ook gehad. Is al op, hihi. Ik volgde je al overal, dus ook Facebook en Instagram.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog