PUPA Milano – Vamp! palette & extreme mascara

Een aantal jaar terug, droeg ik vrijwel nooit oogschaduw. Soms, met een feestje. Maar oogschaduw zat niet standaard in mijn daily routine. Langzamerhand is daar verandering in gekomen. Het liefst draag ik vaak oogschaduw, al heb ik er ’s ochtends niet altijd tijd voor. Maar als ik ’s ochtends wat meer tijd heb, pak ik er graag een oogschaduwpalette bij. Laatst ontving ik een nieuw oogschaduwpalette van PUPA Milano die ik de afgelopen tijd al veel gedragen heb: het Vamp! Palette. In deze Vamp! lijn zit ook de extreme mascara. Vandaag wil ik beiden aan je laten zien. Benieuwd?

http://i1339.photobucket.com/albums/o706/abeautyday/a%20beauty%20day/producten/IMG_3699_zps445y1ico.jpg

Beide producten hebben dezelfde uitstraling. Allebei de verpakkingen hebben een spiegelende deksel. Dat vind ik er gaaf uitzien, maar daarnaast is het ook nog eens handig voor wanneer je geen spiegeltje bij je hebt. Op de verpakking staat met dikke, zwarte letters Vamp! en in het rood zie je het logo van PUPA.

http://i1339.photobucket.com/albums/o706/abeautyday/a%20beauty%20day/producten/IMG_3704m_zpsmvuklk0d.jpg

De Vamp! extreme mascara is verkrijgbaar in een gewone, zwarte tint. Maar ook in verschillende kleurtjes! De mascara heeft volgens PUPA een vloeibare textuur die ervoor zorgt dat de mascara sterk gepigmenteerd is. De combinatie van de rijke en romige formule en de innovatieve applicator zorgen voor een verrassend en ogenblikkelijk volume in slechts één slag. Het resultaat is extra volle en lange wimpers die een prachtige look geven die uren blijft zitten.

Naast een gewone zwarte mascara, is de mascara ook verkrijgbaar in verschillende tinten: Dramatic Brown, Navy Blue, Shocking Blue, Intense Purple en Army Green. Ik heb Intense Purple, een paarse tint.

Hier zie je het effect van de mascara op mijn wimpers. Links draag ik geen mascara, rechts wel. Zoals je kunt zien zijn mijn wimpers ineens een stuk langer. Ook hebben ze meer volume. Wel zie ik hier en daar een klein klontje, maar heel erg opvallend vind ik dat niet. Hoewel ik het effect erg leuk vind, ben ik toch meer fan van een zwarte mascara. Wel vind ik deze mascara erg leuk om op mijn onderste wimpers te dragen, om een speels effect te creëren.

Het tweede product van PUPA is het Vamp! eyeshadow palette. Dit palette bevat maar liefst vier verschillende tinten oogschaduw. Ook dit product is in meerdere kleuren verkrijgbaar. Ik heb het palette in de kleur 004. Dit palette bevat bruine en koperkleurige tinten.

 

http://i1339.photobucket.com/albums/o706/abeautyday/a%20beauty%20day/producten/IMG_3863m_zpsplqpojlr.jpg

Hierboven zie je de swatches van de kleurtjes. Zoals je kunt zien zijn ze echt goed gepigmenteerd. Vooral de laatste twee donkere tinten verbazen me echt. Wat een prachtige oogschaduws! Ook de combinatie van de vier tinten vind ik erg mooi.

De textuur van de oogschaduws is ook erg fijn. Ze voelen heel zacht aan, een beetje fluweel. Hierdoor brengen ze gemakkelijk aan en is het simpel om ze mooi te blenden.

Ik heb gelijk een ooglook met het palette gemaakt, waarbij ik alle kleurtjes gebruikte. Over mijn bewegend ooglid draag ik de champagnekleurige oogschaduw. In mijn crease de kopere tint en in mijn outer V draag ik de donkerste, bruinige tint. De lichtste tint draag ik als highlighter onder mijn wenkbrauw en in mijn binnenste ooghoek. Om de look af te maken, voegde ik eyeliner en mascara toe.

Ik vind zowel het Vamp! palette als de Vamp! Mascara van PUPA Milano leuk. De mascara heeft een bijzondere kleur, waardoor ik deze er vooral bij zal pakken als ik mijn look op wil fleuren met een leuk kleurtje. Het palette vind ik echt geweldig. De combinatie van de kleuren is mooi én de kleuren zijn stuk voor stuk goed gepigmenteerd. Ja, deze ga ik er regelmatig bij pakken! De mascara kost 18,50 en het palette kost waarschijnlijk rond de 27 euro.

Draag jij wel eens een andere kleur mascara?

xxx Teddy

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen. Dit beïnvloedt mijn mening niet.

6 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog