5x Netflix films die je deze herfst kunt kijken

Terwijl ik dit typ, regent het en vertelt mijn telefoon me dat het ongeveer 3 graden is. 3 graden?! Toch is het echt nog maar herfst. Gelukkig hoef ik niet naar buiten vandaag, want met dit weer is dat geen pretje. Wat ik het liefste doe op zo’n koude, regenachtige dag is met een dekentje op de bank hangen en met een kop thee een film kijken. Vandaag wil ik daarom 5 films met je delen die perfect zijn om deze herfst, op zo’n regenachtige dag als deze, te kijken. Benieuwd?

One for the money
Deze film heb ik zelf nog niet gezien, maar hij staat op mijn te-kijken-lijstje! In deze film gaat de hoofdrolspeelster aan de bak als premiejager om rond te komen. Tijdens een van haar zaken, komt ze haar ex-vriend van de middelbare school tegen…

Mean girls 2
Mean girls vond ik echt geweldig! Hoe leuk is het dat er nu een tweede film van is. Dit is echt de perfecte film om samen met je vriendinnen (of alleen op zo’n regenachtige dag) te kijken. Ook in dit tweede deel heb je de plastics die zichzelf awesome vinden en iedereen het leven zuur maken.

Annie
Door al dat sombere weer, kan ik zelf ook een beetje somber worden. Wat dan enorm kan helpen is een feel good film kijken. De film over het weesmeisje Annie is echt zo’n film. Hier word je gewoon weer blij van!

You again
Deze film heb ik zelf een tijd terug gekeken. De broer van de hoofdrolspeelster gaat trouwen met haar aartsvijand van de middelbare school. Hoewel ze zich erover heen probeert te zetten, lukt dit niet. Natuurlijk probeert ze er dan een stokje voor te steken…

The duff
Dit is denk ik wel mijn favoriet uit dit rijtje. Ik kwam hem zomaar tegen met een vriendin en we besloten hem te kijken. Een hele leuke romantische comedy, perfect voor deze herfst. Op high schools heb je verschillende types: de cheerleader, de sporter de nerd, maar ook the duff. Benieuwd wat dat precies is? Ga dan zeker even deze film kijken!

Welke films kijk jij graag met een dekentje op de bank?

xxx Teddy

4 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog