Prada – candy l’eau

Een hele tijd geleden liet ik je zien dat ik mijn geliefde candy l’eau parfum van Prada opmaakte. Toen hij bijna leeg was, ging ik er extra zuinig mee om. Toen de geur dan ook echt op was, baalde ik hier wel een beetje van. Mijn vriend had door dat hij op was, dus kocht hij voor mijn verjaardag een gloednieuwe fles. Super lief! Ik ben dus weer helemaal in mijn nopjes met deze lekkere geur. Toen ik me besefte dat ik nog nooit een review van deze geur heb geschreven, ben ik daar gelijk mee begonnen. Deze geur moet ik namelijk met je delen. Vandaag laat ik je dus de parfum candy l’eau zien van Prada. Benieuwd?

De flacon zit in een kartonnen doosje wat er zelf al erg chique uitziet. Het doosje heeft een lichtroze kleur met een mooi motiefje. De letters op het doosje zijn goudkleurig en onder de naam van de parfum is het zwart gekleurd.

De flacon zelf is ook heel erg mooi. Hij is van doorzichtig glas, waardoor je precies ziet hoe veel parfum er nog in zit. Ook de flacon heeft de roze, gouden en zwarte details van het doosje. Erg leuk dat dat zo terugkomt! De dop van de flacon is erg bijzonder. Deze steek erboven uit en heeft een ronde vorm. De flacon vind ik erg chique en klassiek.

Volgens Prada is dit een geur voor een onweerstaanbare heldin. Bij deze geur stond het fictieve karakter van een jonge vrouw centraal. De topnoten van de geur zijn mandarijn en citroen. Het hart van de geur bestaat uit een combinatie van een oriëntaals bloemenboeket en de basis van de geur bestaat uit muskus, benzoïne en karamel.

De geur is vrij zoet. Daar moet je echt van houden. Hoewel er mandarijn en citroen in de geur zit, had ik dat er zelf niet uitgehaald. Van die twee geurnoten hou ik normaal ook helemaal niet. Wanneer je de geur opdoet, ruikt hij vooral zoetig. Wanneer hij wat langer op de huid zit, wordt hij wat warmer door de karamel. Ook vind ik dat de geur een beetje poederig ruikt, iets wat ik zelf erg lekker vind.

Wat ik zelf altijd erg belangrijk vind aan geuren, is dat ze goed blijven hangen. Ik vind het zonde om een parfum te dragen die na twee uurtjes alweer compleet is vervlogen. Candy l’eau is gelukkig niet zo’n parfum. Deze geur blijft erg goed hangen en wordt juist alleen maar lekkerder hoe langer je hem draagt!

Ik vind candy l’eau van Prada een enorm lekkere parfum. De flacon ziet er bijzonder uit, de geur is lekker zoetig en blijft erg goed hangen. Het is dan ook niet voor niets dat dit al mijn tweede flacon is van deze geur. Helaas is candy l’eau geen hele goedkope geur. De geur kost namelijk 55,70 voor 30 ml.

Welke parfum draag jij graag?

xxx Teddy

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog