Moody monday (tuesday) #31

Helaas was er wat misgegaan met het inplannen van mijn blogpost, waardoor mijn moody monday artikel nu een moody tuesday artikel is geworden. Sorry hiervoor! Op maandagen (en soms ook dinsdagen) begin ik vaak met een klein beetje tegenzin. Ik geniet nog na van het weekend en zie een beetje op tegen wat komen gaat: een week vol colleges en een berg werk. De kans is groot dat ik hier niet alleen in ben en ook jij een beetje last hebt en aan het begin van de week even moet opstarten. Vorige keren werd mijn artikeltje met shares goed ontvangen. Vandaag is het daarom alweer tijd voor deel 30 van mijn moody monday shares om je hopelijk wat vrolijker te maken en er voor te zorgen dat je er weer tegen aan kunt op deze dinsdag. Benieuwd?

By Evelien – Hotspot kattencafé ditjes & katjes
Ik hou enorm van katten, dus het lijkt me enorm leuk om eens een kattencafé te bezoeken. Toch heb ik dit nog nooit gedaan! Iedere keer als ik een leuk kattencafé voorbij zie komen, sla ik hem op. Voor het geval dat ik er toch ooit heen ga!

Laura Mariska – E.L.F. contouring blush & bronzing powder
E.L.F. vind ik een heel fijn merk. Toen ik deze prachtige contouring blush en bronzer zag bij Laura Mariska, heb ik hem dan ook gelijk op mijn wishlist gezet. De kleuren zijn mooi én de pigmentatie is goed. Tja, wat wil je nog meer!

Shiralism – Anastasia Beverly Hills glow kit moon child
I love highlighter. Dit palette staat dan ook hoog op mijn wishlist. Shiralee heeft er een hele fijne review over geschreven met prachtige foto’s waar de glans echt duidelijk naar voren komt. Nu wil ik hem alleen nog maar meer!

Curvacious – 10x de origineelste sinterklaas cadeautjes
Hoewel de cadeautjes bedoelt zijn voor kinderen, vind ik sommigen echt zelf nog erg leuk. Het eenhoorn lampje zou ik maar al te graag naast mijn bed hebben staan. Ben je op zoek naar een leuk, origineel cadeautje, check dan even dit artikel!

Hou jij ook zo van highlighter?

xxx Teddy

5 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog