Oh K! – panda face fibre face mask

Maskertjes vind ik heerlijk om te gebruiken. Als ik een maskertje gebruik, is dat voor mij altijd echt even zo’n chill momentje. Daarom vind ik het heerlijk om mijn huid een oppepper te geven in drukkere periodes. Niet alleen omdat mijn huid het dan kan gebruiken, maar ikzelf ook. Zo gebruikte ik dit weekend het panda face fibre face musk van Oh K!. Dit sheet masker heeft, jawel, panda oogjes. Dus naast dat hij wat voor je huid doet, ziet hij er ook nog eens super schattig uit! Vandaag wil ik dit maskertje dan ook aan je laten zien. Benieuwd?

Het masker zit in een plastic hoesje. Deze is doorzichtig en heeft een zilverkleurige achterkant. Op deze achterkant staat hoe je het masker moet gebruiken. Het masker zelf zit in een plastic zakje. Het zakje heeft een rondje bovenkant en ziet er super schattig uit. Het zakje is lichtblauw en in het midden staat een panda.

Volgens Oh K! zorgt dit leuke masker met panda print ervoor dat je huid heerlijk zacht wordt. Het masker bevat groene thee en appel om dit resultaat te behalen. Het masker moet ongeveer 15-20 minuten blijven zitten. Vervolgens haal je het sheet masker eraf en wrijf je het overige product in je huid. Hetgeen wat overblijft, kun je met een watje voorzichtig van je huid afhalen.

Toen ik het masker uit de verpakking haalde, merkte ik dat hij echt doorweekt was. Heel anders dan andere sheetmaskers die ik wel eens gebruikt heb. Die waren vaak toch best droog. Dit masker bleef dan ook gelijk plakken op mijn gezicht. Ook heeft het masker, zoals je kunt zien, echt een panda-gezichtje. Zo leuk!

Nadat ik het masker er een kwartiertje op had gehad, haalde ik hem eraf. Er was nog flink wat product achtergebleven, dus dit masseerde ik in en haalt het overige product met een watje van mijn gezicht af. Het resultaat: een enorm zachte huid. Het verbaasde me echt, maar mijn huid voelde enorm zacht aan. Ook had ik het idee dat er geen droge plekjes meer te zien waren.

Ik ben enorm tevreden over het Oh K! panda face fibre face mask. Hoewel je er een beetje gek uitziet met een panda op je gezicht, is het ook enorm schattig. Naast de schattigheid-factor, doet dit masker ook echt goed zijn werk. Mijn huid voelt zacht en gehydrateerd aan. Ik kocht dit masker bij Urban Outfitters voor 3,50.

Gebruik jij wel eens sheetmaskers?

xxx Teddy

7 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog