New in: Joy de la luz layered necklace

Sieraden vind ik enorm mooi. Maar ik ben wel kieskeurig. Zo draag ik vrijwel altijd dezelfde ring en horloge en kies ik toch ook wel erg vaak voor hetzelfde paar oorbellen. Hoewel ik een goede statement ketting echt kan waarderen, ga ik normaal gesproken toch voor wat simpelere, rustige sieraden. Een mooie ketting die ik dagelijks zou kunnen dragen, had ik nog niet. Dus daar ging ik naar op zoek. Ik kwam uit bij het merk Joy de la luz en hun layered necklaces. Ik vond ze er zo leuk uitzien, dat ik er twee uitkoos. Vandaag wil ik deze aan je laten zien. Benieuwd?

De kettinkjes werden in de winkel in koperkleurige, kartonnen zakjes gedaan. Hierop staat het logo van het merk en de Engelse vertaling ervan. Hoewel de sieraden dus niet in een speciaal doosje gedaan werden, vind ik dit er ook wel erg leuk uitzien.

In de winkel werd me verteld dat ik de kettinkjes met zorg moet behandelen en moet dragen. Omdat het zulke fijne kettinkjes zijn, raadde de verkoopster me aan er niet mee te slapen of te douchen. Dat vind ik geen probleem, want ik doe altijd al mijn sieraden af voordat ik ga slapen of douchen. Als jij wel graag altijd je ketting om hebt, is dit misschien iets om rekening mee te houden.

img_3461

Joy de la Luz is een sieradenmerk met onder andere leren armbanden met zilveren bedels en layered necklaces, waarbij je één of meerde colliers samen draagt. Deze kunnen ook erg leuk zijn in combinatie met de lettercolliers. Ook zitten er in hun collectie verschillende horloges.

Hierboven zie je de twee kettinkjes die ik uitkoos. Het eerste kettinkje is compleet zilver en heeft een zilveren balkje in het midden, deze heet dan ook sideway bar silver. Het tweede kettinkje is ook zilver, maar heeft in het midden een zilveren rondje waar rozenkwarts in zit. Deze kan ik helaas op de website niet meer vinden. Wel vind ik een kettinkje wat precies hetzelfde is, maar dan met een zwart steentje. Dat is de stone black round silver necklace.

img_3464-kopie

Hoewel beide kettinkjes uit dezelfde collectie komen, zit er wel verschil in lengte. De ketting met het zilveren balkje is langer en die met rozenkwarts korter. De ketting met het zilveren balkje kun je op de lengtes 42 en 45 cm dragen. Die met rozenkwarts kun je op 39 en 42 cm dragen. De kettinkjes kunnen dus op twee standen gedragen worden,  langer of kort. Dit is expres gedaan, zodat beide kettinkjes met elkaar gecombineerd kunnen worden.

Hier zie je hoe de kettinkjes er samen uitzien. Deze foto is gemaakt met mijn telefoon, dus de kwaliteit is niet erg goed. Wel kun je zo zien hoe het eruit ziet als je de kettinkjes samen draagt. Het leuke aan deze kettinkjes vind ik dat je er drie verschillende kanten mee op kunt. Je kunt beide kettingen los dragen, maar ook samen. Wat ik ook erg fijn vind, is dat de kettinkjes bijna overal bij passen. Hierdoor kan ik ze, of één van de twee, vrijwel iedere dag dragen.

Ik ben enorm blij met mijn layered necklace van Joy de la luz. De kettinkjes zijn mooi en vrij klein, waardoor ik ze iedere dag kan dragen. Joy de la Luz is verkrijgbaar op verschillende plekken in Nederland, bij verschillende juweliers. Voor de exacte verkooppunten kun je op hun website kijken. De ketting met het zilveren staafje kostte 54,95 euro en het kettinkje met de rozenkwarts was 49,95 euro.

Draag jij vaak kettinkjes?

xxx Teddy

4 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog