Persevent – PUPA Milano

Een tijdje terug ging ik naar het pers event van PUPA Milano voor hun velvet garden collectie. Laatst ontving ik weer een mailtje, of ik aanwezig wilde zijn bij hun event. Bij dit event werd niet één, maar meerdere collecties getoond. Omdat ik erg nieuwsgierig was naar welke mooie producten er binnenkort in de winkels liggen, ging ik donderdag 27 oktober naar Amsterdam. Vandaag wil ik een kort verslagje met je delen van deze pers-ochtend. Benieuwd?

Het event was in het Andaz hotel in Amsterdam. Natuurlijk had ik van tevoren wat research gedaan zodat ik op de dag zelf zeker wist dat ik het goede gebouw in zou lopen, maar alsnog keek ik mijn ogen uit. Binnen was alles op en top aangekleed. Overal hingen designerlampen, kunst en er stonden overal designermeubels. De vrouw bij de balie vertelde me vriendelijk dat ik de tuin door moest lopen en het dan vanzelf zou vinden.

Binnen werd ik ontvangen door de meiden van FS Agency en werd me gevraagd welke kleur lipstick ik het mooiste vond. We mochten namelijk een lipstick uitkiezen waar onze naam op zou worden gegraveerd. Hoe leuk!

Net zoals het hotel, was de zaal waar het event werd gehouden op en top aangekleed.

Voor het event was Giorgio Forgani ingevlogen vanuit Milaan. Hij is een internationale make-up artist en developer van PUPA Milano. Hij kon dus veel vertellen over hoe de producten gebruikt konden worden! Ik vind het altijd erg leuk om te zien hoe een make-up artist producten gebruikt. Vaak leer je er handige trucjes van.

Nadat Giorgio verschillende looks had laten zien, liep ik nog een rondje langs de tafel waar alle collecties en producten uitgestald lagen. Je ziet hier onder andere de Vamp! eyeshadow palettes, de pink muse collectie, de Vamp! mascara’s, de red queen collectie en het contouring en strobing palette. Alles ziet er zo mooi uit! Vooral de pink muse collectie voor de lente is echt iets voor mij en het contouring en strobing palette ziet er ook veelbelovend uit.

Aan het eind van de ochtend kreeg ik ook een hele leuke goodiebag mee naar huis. In deze goodiebag zat als eerste de lipstick waar ze mijn naam op hadden gezet. Dit is een matt lip fluid. Ook zaten er twee Vamp! producten in: De Vamp! Extreme mascara in een paarse tint en het Vamp! eyeshadow palette. Ook zat er een lippenbalsem van Care in. Naast deze beauty spulletjes zaten er ook nog een hele leuke sleutelhanger, een notitieblok en een pen in de goodiebag. Natuurlijk komen er binnenkort reviews online van de beautyproducten uit de goodiebag!

Naar welk product ben jij benieuwd?

xxx Teddy

10 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog