Benefit – cheek parade blush palette review

benefit cheek parade review

Vorig jaar kwam Benefit met het Cheekaton palette. Een palette met vijf van hun populaire full-size blushes. Het palette ging enorm hard en ook ik was erg geinteresseerd in het palette. In Utrecht ging ik daarom langs de Douglas om het palette eens goed te bekijken. Ik heb hem toen laten liggen, omdat ik hem toch te duur vond. Daar baalde ik tot op de dag van vandaag nog steeds van. Ik had dan ook met mezelf afgesproken dat wanneer ik het palette ergens zou tegenkomen, ik hem dit keer wel zou kopen. Maar toen kwam Benefit met het cheek parade palette! Dit palette bevat ook vijf full-size blushes, maar met net een paar andere, nieuwe tinten. Dit keer besloot ik hem gelijk te bestellen zodra ik de kans had. Helaas was het palette enorm snel uitverkocht via de site, maar gelukkig had het Douglas filiaal in Utrecht een paar palettes binnen gekregen. Ik heb er dus één weten te bemachtigen! Vandaag wil ik je dit pareltje laten zien. Benieuwd?

img_5965m_zpswf39rhgf

Benefit heeft altijd erg leuke verpakkingen. De verpakking van het cheek parade palette is dan ook deels waar ik voor gevallen ben. Het palette is gemaakt van karton, maar voelt wel stevig aan. Het doosje is lichtblauw en voorop staan de blushes die erin zitten afgebeeld aan de hand van de originele verpakking en een vrouw. Het palette ziet er ook van binnen erg mooi uit. Er zit een grote spiegel in en de blushes zitten mooi en strak in het doosje. Ook zit er nog een kwastje bij, waarmee je de blushes kan aanbrengen.

img_5955m_zps3lv1ngza

Volgens Benefit zitten hun iconische bronzers en blushes samen in dit limited edition palette voor de wangen. Er zitten vijf tinten in die prachtige wangen creëren en bij alle huidtinten passen. In het palette zit de nieuwe Hoola life bronzer, de gewone Hoola bronzer, de nieuwe GALifornia blush, de Dandelion blush, de Rockateur blush en een zachte poederkwast.

img_5967m_zps7zkffwcv

benefit cheek parade swatches

Hierboven zie je de swatches van de blushes uit het palette. Van links naar rechts zie je Hoola, Galifornia, Rockateur, Hoola lite en Dandelion. Alle kleuren zijn zoals je ziet erg mooi en goed gepigmenteerd.

img_6158m_zpswmvgiz5b

Hierboven heb ik Hoola Lite en Rockataur aangebracht op mijn wang. Rockateur is een mooie, lichtroze koele blush. Hoola Lite is, zoals te verwachten, echt een lichtere versie van Hoola. Deze twee poeders zijn verder hetzelfde qua textuur en pigmentatie. Ik heb al eens een review van Hoola en Dandelion geschreven, waar je ook kunt zien hoe die eruit zien op mijn gezicht.

img_5976m_zpsuusfoccx

Alle blushes en bronzers zijn kwalitatief erg goed. Hoola en Hoola Lite zijn vrij zacht, waardoor ze heel gemakkelijk aanbrengen en goed op te bouwen zijn. De drie blushes zijn iets steviger qua textuur, maar nog steeds komt er genoeg kleur vanaf wanneer je er met je kwast ingaat. Ook zijn de blushes goed op te bouwen in intensiteit.

img_5979m_zpsqiacwqnf

Conclusie

Ik ben enorm blij met het cheek parade palette van Benefit. Het palette ziet er niet alleen heel mooi uit, maar bevat ook prachtige bronzers en blushes. Dit is echt zo’n palette wat ik er iedere dag bij zou kunnen pakken! Helaas is het palette een limited edition, waardoor je geluk moet hebben om er eentje te kunnen kopen. Ook hangt er wel een prijskaartje aan dit palette. Het cheek parade palette kost namelijk 59,59. Dat is veel geld, maar als je je bedenkt dat de bronzers en blushes los 34,34 kosten, bespaar je veel door ze in deze set te kopen.

Was/ben jij van plan dit palette te bemachtigen?

xxx Teddy

9 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog