Action – cleansing pore strips review

action neusstrips review

Helaas ben ik niet gezegend met een zuivere huid. Nou moet ik eerlijk zeggen dat mijn huid de laatste jaren echt wel beter is geworden, maar alsnog heb ik geen perfect egale huid. Een van de problemen waar mijn huid mee struggled zijn mee-eters. Vooral op mijn neus gaan ze graag zitten. Daarom gebruik ik eens in de zoveel tijd een speciale neusstrip om deze mee-eters te verwijderen. Laatst was ik weer eens bij de Action en zag ik een pakje met deze strips liggen. Ik was erg benieuwd naar de werking van deze variant, dus ik hem heb voor je getest. Vandaag wil ik daarom mijn mening over de cleansing pore strips van de Action met je delen. Benieuwd?

De pore strips zitten in een kartonnen doosje wat er vrolijk uitziet. Het doosje zelf is heel lichtgroen. Voorop staat een afbeelding met een vrouw die de neusstrip aanbrengt en daarboven is in verschillende talen aangegeven om welk product het precies gaat. De strips zelf zitten in een plastic zakje met eenzelfde vormgeving.

De pore strips zouden je mee-eters verwijderen en je poriën reinigen. Ook zijn de strips geschikt voor ieder huidtype.

Het aanbrengen van de strip gaat heel makkelijk. Je maakt je neus een klein beetje nat en plakt de strip eroverheen. Een tip van mij: maak de buitenkant van de strip ook een heel klein beetje vochtig, dat zorgt ervoor dat de strip nog beter zijn werk kan doen. Nog een tip, deze strips kunnen ondanks de vorm ook prima voor je kin of andere plekken op je gezicht gebruikt worden als je daar graag iets aan je mee-eters wil doen.

De strip moet 10 – 15 minuten blijven zitten. Persoonlijk laat ik de strip het liefst wel echt de volle 15 minuten zitten. Zo weet ik zeker dat hij goed opgedroogd is en de meeste mee-eters kan verwijderen. Na die 15 minuten is de strip hard geworden en haal ik hem er langzaam af. Toen ik de strip van mijn neus afgehaald had, bekeek ik even of de strip veel mee-eters had verwijderd. Op zich zag ik wel dat er een aantal mee-eters op de strip achter waren gebleven, maar het was niet zo dat mijn neus ineens mee-eters vrij was. Hoewel ik dat ook niet had verwacht, had ik stiekem toch gehoopt dat er wel meer op de strip zou zitten.

Conclusie

Ik vind de cleansing pore strips van de Action prima, maar niet geweldig. Er zijn zeker betere strips op de markt. De strips zijn wel makkelijk in gebruik en halen wat mee-eters weg. Helaas is het geen wondermiddeltje wat al je mee-eters verwijdert, maar als je zo’n strip regelmatig gebruikt, zal het zeker zichtbaar resultaat geven. Ik kocht een pakje van deze strips bij de Action voor ongeveer 0,90 cent. In één pakje zitten maar liefst zes strips.

Gebruik jij wel eens zo’n neusstrip?

xxx Teddy

8 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog