Pers event – Impress, Impulss Bioteq

pers event impulss

Op 4 april mocht in aanwezig zijn bij een pers event waar maar liefst drie merken (!) gepresenteerd werden die allemaal iets met nagels te maken hebben. Deze merken waren: Impress, Impulss en Bioteq. Persoonlijk kende ik alleen Impulss van naam. De andere twee merken waren tot dan nieuw voor mij. Aangezien ik enorm nieuwsgierig was én geen college had die dag, besloot ik erheen te gaan. Tijdens het pers event kregen we een leuke workshop, waar ik je graag wat meer over vertel. Benieuwd?

Bij binnenkomst werd ik enthousiast ontvangen en kreeg ik een lekkere smoothie. Mijn oog viel gelijk op de tafel die voorin de zaal stond. Hierop stonden namelijk alle producten uitgestald. Links zie je wat producteb van Bioteq, in het midden staan de gellakjes van Impulss en aan de rechterkant liggen de plaknagels van Impress.

Hoewel ik zelf eigenlijk nooit nep/plaknagels draag, was ik wel erg benieuwd naar deze van Impress. De printjes zien er allemaal zo leuk uit! Ook zijn de nagels niet extreem lang, waardoor ze er toch natuurlijk uitzien.

Kijk hoe leuk al die losse nagels!

In de zaal waren aan beide kanten twee grote tafels neergezet met stoelen aan beide kanten. Op de tafel stond bij iedere plek een groot tasje met de producten die we nodig zouden hebben tijdens deze workshop.

De workshop kon beginnen! Allereerst werd er kort wat uitgelegd over alle drie de merken. Vervolgens ging nailartist Frederique uitleggen hoe je zowel de plaknagels als de gelnagels het beste kon aanbrengen. Allereerst liet ze met behulp van een televisiescherm zien hoe de plaknagels het beste aangebracht konden worden. De plaknagels van Impress werken heel makkelijk, omdat ze van zichzelf al plakken. Je hoeft geen lijm of iets te gebruiken, maar de nagel gewoon op je eigen nagel te duwen.

Omdat ik zelf ook erg benieuwd was naar de gelnagels, besloot ik één nagel aan iedere hand te voorzien van een plaknagel. Zo kon ik beide producten goed testen!

Vervolgens was het de beurt aan de gelnagels. Wat het bijzondere aan de gel van Impulss is, is dat dit systeem werkt met één lakje. Je hebt dus geen base of top coat nodig. Het enige wat je nodig hebt is de kleur en een lamp. Hierboven zie je twee van de mooie kleurtjes die Impulss heeft. Tijdens de workshop ging ik voor een hele lichtroze tint: baby doll pink.

Hierboven kan je het resultaat van de workshop zien! Op mij ringvinger draag ik een plaknagel uit een setje van Impress en op de rest van mijn nagels draag ik de gellak van Impulss. Nadat iedereen haar nagels mooi had gedaan, kwamen we aan bij de verzorging. Met een nagelriemolie en handcrème van Bioteq deden we de laatste stap in onze mooie manicure.

Goodiebag

Aan het einde van de workshop tijdens het pers event, kregen we ook alle spulletjes die we gebruikt hadden mee naar huis. Binnenkort kun je dan ook zeker reviews verwachten van deze drie merken. Ik ben namelijk erg benieuwd naar de houdbaarheid van zowel de plaknagels als de gellak!

Wat vind jij van het resultaat?

xxx Teddy

4 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog