Garnier – skinactive hydra bomb masker review

img_5930m_zpsajelfhww

Een tijd terug kocht ik in Duitsland twee hydra bomb maskers van Garnier. Dit soort sheetmasks had ik al wel eens eerder gehad, maar ik was erg benieuwd naar die van Garnier. In de winkel waar ik was, hadden ze twee varianten die ik allebei besloot mee te nemen. Nu, een tijd later, heb ik ze beiden voor je getest. Vandaag wil ik je daarom mij mening geven over deze hydra bomb maskers van Garnier. Benieuwd?

Allereerst wil ik even zeggen dat ik de verpakking erg leuk vind. De maskers zitten in een vierkant zakje. De meeste sheetmasks die ik gebruikt heb, zaten in een langwerpig zakje. Dit is dus wel wat anders! Beide varianten hebben een vrolijke voorkant. Wel staat op allebei de verpakkingen veel informatie. De ene variant heeft roze details en de andere groene.

garnier skinactive sheet mask review

Het eerste masker is de roze variant. Dit masker is geschikt voor de droge en gevoelige huid. Het masker zou intensief hydrateren en rustgevend werken. De huid zou rustig worden, roodheden zouden verminderen en het masker zou gemakkelijk aan te brengen zijn.

Toen ik het masker uit de verpakking haalde, viel me op hoe nat het nog was. Dat vind ik zelf een groot pluspunt, want zo weet je dat er echt wat op het masker zit. Het aanbrengen ervan ging iets minder makkelijk dan ik verwachtte, maar na een minuutje zat hij op zijn plek. Na 15 minuten was het masker een stuk droger geworden, maar hij was niet volledig opgedroogd. Ik besloot hem eraf te halen en het overtollige product van mijn gezicht te halen met een watje.

Na dit masker voelde mijn huid zacht aan. Mijn huid leek iets minder droog en had een boost van hydratatie gekregen. Ik heb niet extreem veel roodheden in mijn gezicht, maar de roodheden die ik had waren niet per se minder geworden. Dit masker heeft mijn huid dus vooral gevoed.

img_5921m_zpsxpthjt6q

Het tweede masker dat ik probeerde is de groene variant. Dit masker is geschikt voor de normale en gemengde huid. Dit masker zou de huid intensief hydrateren en balanceren. De huid zou gematteerd worden, je poriën zouden verfijnd worden en het masker zou net als de vorige gemakkelijk aan te brengen zijn.

Ook dit masker kwam erg nat uit de verpakking. Ook dit masker liet ik 15 minuten zitten. Vervolgens haalde ik het eraf en haalde het overtollige product met een watje van mijn gezicht af. Na dit masker voelde mijn huid goed aan. Mijn huid was ook gehydrateerd, maar toch iets minder extreem dan het roze masker. Mijn huid leek daarentegen wel wat matter, maar verder merkte ik niet veel verschil.

Wat ik persoonlijk een klein minpuntje aan beide maskers vind, is de vorm. Zo’n sheetmask is natuurlijk lastig, want niet iedereen heeft dezelfde gezichtsvorm. Maar ik vond persoonlijk de gaten voor mijn ogen iets te klein. Het duurde echt even voordat het masker goed zat en ik het niet vervelend vond bij mijn ogen.

img_5916m_zpsndenhnoz

Conclusie

De hydra bomb maskers van Garnier zijn prima maskertjes. Ze doen goed hun werk en hydrateren de huid. Maar verwacht geen wonderen. Roodheden of poriën zijn niet als sneeuw voor de zon verdwenen, maar dat had ik eigenlijk al wel verwacht. Hoewel ik de maskers fijn vind in hun werking, merk ik dat sheetmaskers toch niet echt wat voor mij zijn. Ze zitten vaak dicht bij mijn oog en dat vind ik gewoon niet zo prettig. Met een masker wat je zelf aan moet brengen, heb je dat probleem niet. De hydra bomb maskers van Garnier kocht ik in Duitsland bij de DM voor 1,95 per stuk.

Gebruik jij graag van dit soort maskers?

xxx Teddy

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog