April 2017 in een paar foto’s

Het is alweer bijna halverwege april. Ik heb het idee dat april net begonnen is, maar het gaat zo snel! Dat ik alles zo snel vind gaan, komt denk ik doordat ik vaak erg druk ben. Ik heb altijd wel dingen in mijn agenda staan en ben lekker druk met mijn studie. Zo ook deze maand weer. Ik had een tentamen waar ik veel voor moest leren. Maar gelukkig stonden er ook leuke dingen op de planning én is het steeds lekkerder weer buiten. De zon schijnt en ik hoef niet meer als het donker is de deur uit. Zo fijn! Ook is het ’s avonds lekker lang licht en heb ik begin deze maand al voor het eerst weer gebarbecued. Jeej! Omdat ik een fijn begin van april achter de rug heb, wil ik je vandaag in een paar foto’s laten zien hoe het eerste deel van mijn april was. Benieuwd?

Begin deze maand moest ik even de stad in om wat te halen. Ik besloot ook nog naar wat andere winkels te gaan en even lekker te shoppen. Het was zo lekker warm, dat alle terrasjes lekker vol zaten. Ik vind dat altijd zo leuk en gezellig om te zien! Wanneer ik op dit soort momenten door de stad loop, word ik er weer aan herinnerd hoe leuk Utrecht eigelijk is. Vooral als het zomer is.

Hoewel ik Utrecht heel leuk vind in de zomer, is het ook bij mijn ouders heerlijk om in te tuin te zitten als de zon lekker schijnt. Dat heb ik begin deze maand dan ook zeker vaak gedaan! Alle bloemetjes gaan weer bloeien en ook de bomen hebben mooie bloesem. Ja, ik ben echt een lente/zomer mens.

Op 4 april had ik een pers event gepland staan. Op dit event stonden maar liefst drie merken centraal: Impress, impulss en bioteq. Het event was een hele leuke workshop waarbij we onze nagels konden doen. Hier kun je mijn verslagje van het event lezen. Hierboven zie je het resultaat van de workshop.

Helaas kon ik niet alleen maar genieten van het lekkere weer. Ik moest ook flink aan de bak voor mijn studie. Ik volgde een vak buiten mijn eigen studie, wat erg leuk, maar wel pittig was. Halverwege deze maand had ik hier een tentamen van, dus ik heb flink wat dagen zitten leren. Oh well, voor een goed doel zullen we maar zeggen.

Op 12 april had ik mijn tentamen van dat vak. Ik moest enorm vroeg mijn bed uit en na het tentamen was ik gewoon echt even moe. Gelukkig heb ik nu vakantie! Ik besloot lekkere broodjes voor mezelf te halen als lunch. Ik vond dat ik dat wel had verdiend na het tentamen. Ik kocht een speld broodje en een croissantje. Jum!

Mijn vakantie begon gelijk goed, want diezelfde dag had ik een pers event op de planning staan. Er werd een nieuwe parfum van 4711 gelanceerd: white peach & coriander. Volgende week komt er een verslagje online van dit leuke pers event. Ik kan je alvast verklappen dat de geur heel lekker is!

Hoe was het begin van jouw april?

xxx Teddy

4 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog