Moody monday #41

Vrolijk pasen! Vandaag is het tweede paasdag en zijn de meeste mensen vrij. Geen vroeg opstaan op de maandag dit keer! Toch is het einde van dit lange weekend weer in zicht en zie je misschien een beetje op tegen wat komen gaat. Vorige keren werd mijn artikeltje met shares op de vroege maandagmorgen goed ontvangen. Vandaag is het daarom alweer tijd voor deel 41 van mijn moody monday shares. Benieuwd?

Teddlicious – 6 beautyproducten die ik altijd opnieuw koop
Ik vind blogpost waarin bloggers hun favoriete producten laten zien, altijd erg handig. Vooral van (beauty)bloggers die veel producten ontvangen en veel testen vind ik het handig. Zo krijg je echt een selectie te zien van producten die zij heel erg fijn vinden. Tedje laat in dit artikel 6 producten zien die ze steeds weer opnieuw koopt. Dan moeten ze wel erg fijn zijn!

Beautydagboek – The Balm meet matt(e) Trimony matte eyeshadow palette
The Balm is een merk wat ik zelf heel erg fijn vind. Ik ben dan ook altijd nieuwsgierig als ik ergens een review tegen kom van dit merk. Liset schreef een review over het meet matt(e) Trimony eyeshadow palette. Als je net als ik fan bent van matte tinten, raad ik je zeker aan dit artikel even te lezen.

Uit Pauline’s keuken – 10 recepten voor het Paasontbijt
Natuurlijk kan ik dit artikel met blog-shares niet maken zonder iets met pasen te doen. Als je nog ideetjes nodig hebt voor je Paasontbijtje/brunch/lunch raad ik je aan dit artikel van Pauline te bekijken waar ze maar liefst 10 recepten met je deelt.

Irispraat – Kruidvat super lash wimperserum
Ik ben altijd erg sceptisch als het om groei-producten gaat. Een middeltje waardoor je nagels of wimpers super snel gaan groeien? Meestal geloof ik dat niet. Maar nu heb ik al meerdere keren een positief verhaal gelezen over het super lash wimperserum van kruidvat, dat ik toch wel nieuwsgierig ben geworden. Ook bij Iris is het resultaat duidelijk zichtbaar. Als je net als ik altijd sceptisch bent over dit soort dingen zou ik zeggen: check even dit artikel.

Wat ga jij op deze tweede paasdag doen?

xxx Teddy

5 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog