Max Factor – masterpiece glamour extensions mascara

maxfactor masterpiece mascara review

Mascara’s vind ik altijd leuk om te testen. Toch merk ik dat ik vaak terug ga naar de mascara die ik voorheen gebruikte. Ik ben gewoon niet zo snel tevreden als het gaat om mascara’s. Er zijn namelijk veel mascara’s die mijn wimpers aan elkaar laten plakken, snel klontjes creëren of gewoon net niet het gewenste effect bereiken. Gelukkig zijn er enorm veel verschillende mascara’s en blijf ik net zo lang testen totdat ik de perfecte mascara (of combinatie) voor mij gevonden heb. Laatst probeerde ik weer eens een, voor mij, nieuwe mascara: de masterpiece glamour extensions mascara Van Max Factor. Vandaag wil ik mijn mening hierover met je delen. Benieuwd?

De mascara zit in een glanzende, zwarte huls met gouden details. De letter zijn ook goudkleurig en de details die op de huls staan zijn geometrisch. De huls is verder vrij recht en dik. Ik vind deze mascara er hierdoor chique uitzien.

Volgens Max Factor zou deze mascara voor lengte, volume én intensiteit zorgen. Door het compacte borsteltje zouden je wimpers verlengd worden en volume krijgen vanaf de aanzet tot het uiteinde. Door de korte haartjes die het borsteltje heeft is het gemakkelijk om iedere wimper te raken. De borstel zou er daarnaast voor zorgen dat je wimpers dikker, langer en donkerder lijken.

De mascara heeft een bijzonder borsteltje. De haartjes zijn heel kort en hard en het borsteltje loopt naar boven iets uit. Aan de bovenkant is het borsteltje namelijk breder dan aan de onderkant. Normaal gesproken ben ik niet zo van dit soort borsteltjes met van die korte haartjes, maar goed, ik dacht ik probeerde het gewoon eens.

maxfactor masterpiece mascara effect

Hier kun je goed het effect van de mascara zien. Links zie je mijn wimpers zonder de mascara en rechts met de masterpiece glamour extensions. Eerlijk? Ik was verrast door het resultaat. Zoals je kunt zien lijken mijn wimpers echt een stuk langer. Ook zijn ze mooi zwart en plakken ze niet aan elkaar. Wauw! De mascara zou ook voor volume zorgen. Dat zie ik wel een beetje terug, maar van mij mogen mijn wimpers toch net iets meer volume hebben. Maar goed, dat is een klein dingetje en eventueel op te lossen met een extra volume mascara. Het aanbrengen van de mascara gaat heel makkelijk. Ik breng altijd meerdere laagjes mascara aan en ook dan gaat deze mascara niet klonteren of mijn wimpers aan elkaar plakken.

Conclusie

Ik ben erg blij met de masterpiece glamour extensions mascara van Max Factor. Het effect is erg mooi. Deze mascara zorgt ervoor dat mijn wimpers een stuk langer lijken en ook zijn er geen klontjes te bekennen. Daarnaast maakt deze mascara mijn wimpers goed zwart. Hoewel de mascara ook voor een beetje volume zorgt, denk ik dat hij in combinatie met een volume mascara echt voor een wow effect kan zorgen. De masterpiece glamour extensions mascara is helaas niet echt goedkoop. Deze mascara kost normaal gesproken 16,99 euro. Gelukkig zijn er bij kruidvat en etos vaak aanbiedingen, waardoor je de mascara voor minder zou kunnen scoren.

Wat vind jij van het effect van deze mascara?

xxx Teddy

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog