Opgemaakt maart 2017

Jeej, het is april! Nu de lente toch echt is begonnen, merk ik dat mijn beauty routine langzaamaan ook een beetje verandert. De echt donkere lipsticks maken nu plaats voor de frissere kleurtjes en ook mijn wat lichtere blushes pak ik er weer graag bij. De afgelopen maand heb ik ook weer wat van mijn geliefde producten opgemaakt. Dit keer zitten er aardig wat reinigingsproducten tussen. Om nog even terug te blikken op de afgelopen maand, wil ik vandaag daarom mijn opgemaakte producten van de maand maart aan je laten zien. Benieuwd?

Allereerst maakte ik afgelopen maand deze zomer blond conditioner van Andrélon op. Deze conditioner gebruik ik altijd in combinatie met de zomer blond shampoo. Ik krijg het nooit voor elkaar om de twee producten tegelijk op te maken, dus vandaar maakte ik alleen deze conditioner op.

Er ging nog een product van Andrélon op in maart, namelijk de get the volume mousse. Deze mousse gebruik ik altijd wanneer ik mijn haar föhn. De mousse ruikt enorm lekker en zorgt ervoor dat mijn haar weer mooi volume krijgt. Deze mousse heb ik dan ook al regelmatig opgemaakt.

Heel toevallig gingen er de afgelopen maand nog een paar producten van eenzelfde merk op. Ik maakte namelijk niet alleen twee producten van Andrélon op, maar ook twee producten van Garnier. Allereerst maakte ik een fles micellair reinigingswater op. Dit spul gebruik ik iedere avond om mijn make-up te verwijderen.

Ook maakte ik deze oogreinigingslotion van Garnier op. Omdat ik vaak waterproof mascara draag en mijn eyeliner zich niet al te gemakkelijk laat verwijderen, gebruik ik deze remover iedere dag voor mijn oogmake-up. Het fijne aan deze remover vind ik dat hij niet prikt, alles gemakkelijk en snel weghaalt en dat hij ervoor zorgt dat ik niet wazig kijk naderhand.

Er ging nog een reinigingsproduct op in maart. Ik maakte een grote fles van het tea tree water van Lush op. Dit product gebruik ik altijd als laatste stap van mijn reiniging. Ik spray een beetje op een watje en haal dit voorzichtig over mijn gezicht heen. Op dit moment heb ik alweer een nieuwe fles in gebruik.

Afgelopen maand ging er ook een make-up product op. Ik poeder mijn make-up altijd af met de prime and fine mattifying powder van Catrice. Deze poeder is transparant en zorgt ervoor dat mijn make-up goed op zijn plek blijft. Ik heb daarom alweer een nieuw doosje in gebruik.

Als laatste maakte ik een pak reinigingsdoekjes op. Dit is een pak van Byphasse. Ik gebruik dit soort doekjes altijd als ik swatches heb gemaakt voor mijn blog of als ik ergens logeer en geen zin heb om mijn complete reinigingsritueel mee te nemen. Deze doekjes werkten daar prima voor.

Wat heb jij de afgelopen maand allemaal opgemaakt?

xxx Teddy

8 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog