Moody monday #40

Op maandagen begin ik vaak met een klein beetje tegenzin. Ik geniet nog na van het weekend en zie een beetje op tegen wat komen gaat: een week vol colleges en een berg werk. De kans is groot dat ik hier niet alleen in ben en ook jij een beetje last hebt van de maandag en even moet opstarten. Vorige keren werd mijn artikeltje met shares op de vroege maandagmorgen goed ontvangen. Vandaag is het daarom alweer tijd voor deel 40 van mijn moody monday shares om je hopelijk wat vrolijker te maken en er voor te zorgen dat je er weer tegen aan kunt op deze maandag. Benieuwd?

May Cate – real techniques: sculpting set
De kwasten van Real Techniques zijn enorm fijn. Ik heb zelf een setje, waarvan ik meerdere kwasten dagelijks gebruik. Ik ben dan ook zeker van plan om nog eens wat meer kwasten van dit fijne merk te kopen. Door de review van May Cate over de sculpting kwasten set ben ik hier erg benieuwd naar geworden. Lees vooral even haar review met mooie foto’s als je net als ik fan bent van de real techniques kwasten.

Liefs Laura – recept: stroopwafelcake
Op Laura’s blog kwam ik dit recept tegen van en stroopwafelcake. Dit klinkt zo enorm lekker! Stroopwafel is namelijk een van mijn favoriete koekjes en cake is altijd een goed idee. De combinatie van deze twee kan dan ook niet anders dan geslaagd zijn. Dit moet ik echt eens proberen! Ik raad je zeker aan het hele recept even te lezen.

By-Evelien – MAC relentlessly red
Er staan nog enorm veel MAC lipsticks op mijn wishlist, waaronder relentlessly red. Iedere keer als ik een review lees van deze rode kleur, zoals deze van Evelien, wordt ik er weer aan herinnerd dat ik hem echt een keertje moet kopen. Wat een mooie rode kleur is dit toch en wat heeft Evelien mooie foto’s gemaakt!

La vie de Daphne – 5x ideetjes voor mijn tweede gaatje
Ik heb alweer bijna een jaar mijn tweede gaatje, maar veel heb ik er nog niet mee geëxperimenteerd. Ik vind het nog lastig om leuke combinaties maken, maar dit soort blogpost als die van Daphne helpen me hier erg bij! Hierdoor krijg ik leuke ideetjes en kan ik op zoek naar leuke tweede oorbellen! Dus als jij nog inspiratie zoekt voor je tweede gaatje, zou ik dit artikel zeker even lezen.

Heb jij een tweede gaatje?

xxx Teddy

8 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog