Favorieten maart 2017

Vandaag is het alweer 31 maart. Morgen begint april gewoon al weer. Ah, het gaat zo snel! Ik heb echt enorm veel zin in april. Ik sluit de vakken die ik nu volg af, begin aan een nieuwe periode met nieuwe vakken én ik heb een hele leuke vakantie met vriendinnen gepland staan. Daar kan ik echt niet op wachten! Maar goed, zo ver is het nog niet. Vandaag wil ik eerst nog even met je terugblikken op de afgelopen maand. Vandaag wil ik je daarom mijn 5 meest favoriete producten van de afgelopen maand laten zien. Benieuwd?

Als eerste begin ik met twee producten van The Balm. The Balm is een enorm leuk merk met prachtige verpakkingen. Zo ook het the manizer sisters palette. Dit palette bevat drie highlighters. Vooral de mary-lou en cindy-lou highlighters gebruik ik graag. Dit palette pakte ik er de afgelopen maand bijna iedere dag bij om mijn look wat glans te geven.

Nog een product van The Balm wat echt een favoriet is geworden: meet matt(e) Hughes. Deze liquid lipstick is zo mooi! De kleur is prachtig en het product blijft heel goed zitten. Wat eten of drinken overleeft ie makkelijk en ook een lange dag vol colleges kan hij aan. Ja, hier wil ik echt nog wel meer kleurtjes van!

Nog een favoriet is deze beautiful shape body lotion van Kneipp. Ik moet eerlijk zeggen dat ik voor deze body lotion nog geen body lotion’s van Kneipp heb gehad. Deze body lotion is erg fijn in gebruik. Hij is vrij vloeibaar, waardoor hij snel intrekt en hij maakt mijn huid lekker zacht. Ook heeft hij een fijne en frisse geur, waardoor ik hem perfect bij de lente vind passen. Ja, deze body lotion heb ik de afgelopen maand ook graag gebruikt.

Ook dit lakje van OPI is de afgelopen maand tot mijn favorieten gaan behoren. Deze mooie, rode kleur heet amore at the grand canal. Dit is echt zo’n mooie klassieke, iets donkere rode tint. Ook blijven de lakjes van OPI bij mij altijd goed zitten, wat ik echt een pluspunt vind.

Last but not least is deze dandelion blush van Benefit ook een van mijn favorieten. De blush zit in een mooi, kartonnen doosje met een leuke opdruk. De blush zelf is heel lichtroze en staat heel mooi bij mijn lichte huid. Dit is echt zo’n blush die ik dagelijks zou kunnen dragen.

wat zijn jouw favorieten van de afgelopen maand?

xxx Teddy

15 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog