Maart 2017 in een paar foto’s #2

Vandaag is het alweer de een na laatste dag van maart. Like usual is de maand voor mij voorbijgevlogen. We zitten alweer bijna in april en voordat je het weet is het alweer zomer. Afgelopen week was het heerlijk weer. Voor mijn gevoel is de lente nu echt begonnen. Ik zat zonder mijn jas buiten heerlijk in het zonnetje en heb zelfs alweer buiten op ons dakterras gegeten. Mijn zonnebril is weer uit de kast en ook mijn winterjas heb ik ingeruild voor mijn zomerjas. Ik merk dat het warmer wordende weer me goed doet. Maart was voor mij een drukke, maar ook hele leuke maand. Vandaag wil ik je in een paar foto’s laten zien hoe het tweede deel van mijn maart was. Benieuwd?

Bij mijn studentenkamer in de buurt zit een hele leuke ijssalon. Die was alweer een tijdje open, maar ik was er nog niet geweest. Tot halverwege deze maand. Nadat ik met vriendinnen had gegeten, besloten we er heen te gaan. Uiteindelijk namen we niet alleen een ijsje, maar deze heerlijke wafel met Nutella én een bolletje Bueno ijs. Zo lekker!

Misschien herken je deze foto wel, want halverwege deze maand schreef ik een blogpost over mijn nieuwe, handgemaakte, leren tas. Ik ben er nog steeds zo blij mee!

Een van mijn beste vriendinnen verhuisde deze maand naar een andere studentenkamer. Omdat ik enorm nieuwsgierig ben en we toch samen een opdracht moesten maken, ging ik gelijk bij haar langs. Voordat we aan onze opdracht gingen, maakten we deze heerlijke pizza met een bodem van Turks brood. Jum!

Maart was qua studie een maand waarin ik wel druk was, maar niet zo extreem druk als een tijd terug. Toch had ik veel dingen gepland staan en afgesproken om mijn studie heen. Ik was dan ook blij toen ik op een avond halverwege deze maand echt vrij was en lekker op de bank kon zitten met mijn dekentje en een kopje thee. Ik heb lekker Netflix aangezet en even uitgerust.

Donderdag 23 maart had ik afgesproken om samen met vriendinnen te gaan lunchen bij de Poort in Utrecht. Dat is een heel leuk tentje op Ledig Erf. Omdat het zonnetje lekker scheen en het buiten helemaal niet koud was, konden we gewoon buiten zitten! Ik bestelde als lunch de samsam, dat is een uitsmijter mét een rucola-kaas kroket.

Op vrijdag heb ik altijd een lange dag vol colleges. Eerst nam ik vaak gewoon brood mee om te lunchen, maar ik merkte dat een snee brood voor zo’n lange dag toch wel weinig was. Ook had ik gewoon zin om eens wat anders te proberen, dus de laatste tijd neem ik daarom vaker een bakje couscous salade mee. Dat vult goed én is lekker gezond.

Last but not least wil ik deze foto met je delen. Aan het einde van deze maand had ik een kroegentocht. Samen met mijn vriendinnen en andere studenten van de studievereniging gingen we langs verschillende kroegjes. Als laatste eindigden we in Chupitos, de shotjesbar van Utrecht. Chupitos heeft de meest leuke en bijzondere shots. Zo bestelden wij deze met marshmallow. De bar werd in vlam gezet, zodat wij onze marshmallow konden roosteren en vervolgens het shotje op konden drinken. Hoe gaaf is dat!

Hoe was jouw maart?

xxx Teddy

5 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog