Juni 2017 in een paar foto’s

img_7091_zpspbfn9whr

Juni begon voor mij heel relaxed. Het was lekker weer en ik had het nog niet zo druk met m’n studie. Maar omdat dit de laatste maand is voor mijn zomervakantie, kwam halverwege de maand wel de drukte en stress van de laatste loodjes. Ik heb veel zitten leren, maar gelukkig ook genoten van het heerlijke weer. Vandaag wil ik je in een paar foto’s laten zien hoe het begin van mijn juni was. Benieuwd?

img_7046_zpsbbvvv4jm

Allereerst wil ik je deze foto laten zien. Een keer per jaar organiseren we met z’n alle een familiedag voor de kant van mijn moeder. Iedereen komt dan bij ons thuis en neemt wat lekkers te eten mee. Dat resulteerde in deze overvolle tafel met allemaal hele lekkere hapjes. Ook was het die dag enorm lekker weer, dus we konden het met z’n alle buiten opeten.

img_7051_zpsnti67k1c

Na het weekend ging ik weer terug naar Utrecht. Met al m’n spulletjes.

img_7052_zpsv7risjds

Een van de eerste dingen die ik altijd doe als ik aan het begin van de week weer in Utrecht ben, is het halen van lekker fruit voor de hele week. Ik haalde appels, peren en een banaan. Daar kon ik wel mee vooruit!

img_7085_zpsusajgwns

Helaas moest ik veel leren voor een toets die er aan zat te komen, dus mijn uitzicht zag er voornamelijk zo uit de rest van de week!

img_7089_zpsnjtwxthy

Op de maandag voordat we tentamen hadden, ging ik met vriendinnen eten en alle tentamenstof bespreken. Na een lange avond fietste ik met een vriendin naar huis en besloten we nog een ijsje te eten. Zo lekker!

img_7091_zpspbfn9whr

Dinsdag de 13e was de laatste dag dat ik nog hard moest leren. Ik kocht voor mezelf lekkere framboosjes voor bij het leren en ging aan de slag. Helaas heeft het niet geholpen, want de kans is groot dat ik het tentamen niet gehaald heb. Gelukkig hebben we de herkansing nog!

img_7093_zpsivfnu4xm

Die avond beloonde ik het leren met een lekkere pizza. Ik was van plan de gewone bodem van de AH te halen, maar die was op. Daarom besloot ik eens een bloemkool-bodem te proberen. Het was erg lekker, maar ik merkte niet super veel verschil.

img_7096_zpsga2arboo

Die woensdag had ik tentamen en ik baalde flink dat het niet goed ging. Gelukkig ging ik die avond met mijn vriend uit eten als afleiding. We aten bij Seven in Utrecht, een erg leuk restaurantje! Wat ik er vooral leuk aan vond was dat ze werken met hele en halve gerechten, zo bestelde ik hier twee halve voorgerechtjes.

Hoe was het begin van jouw juni?

xxx Teddy

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog