Moody monday #46

m46

Op maandagen begin ik vaak met een klein beetje tegenzin. Ik geniet nog na van het weekend en zie een beetje op tegen wat komen gaat: een week vol colleges en een berg werk. De kans is groot dat ik hier niet alleen in ben en ook jij een beetje last hebt van de maandag en even moet opstarten. Vorige keren werd mijn artikeltje met shares op de vroege maandagmorgen goed ontvangen. Vandaag is het daarom alweer tijd voor deel 46 van mijn moody monday shares om je hopelijk wat vrolijker te maken en er voor te zorgen dat je er weer tegen aan kunt op deze maandag. Benieuwd?

Beauty dagboek – beauty musthaves voor naar een festival
Een van de leukste dingen aan de zomer vind ik de festivals. Lekker buiten, in het zonnetje genieten van muziek. Helaas zijn festivals niet de meest schone plekken en moet je je goed beschermen tegen de zon, dus heb ik altijd een tasje mee met wat musthaves. Liset schreef een blogpost over haar musthaves. Ik raad je zeker even aan dit te lezen als je niet zo goed weet wat je allemaal mee moet nemen naar een festival.

Cynthia – 10 musthave make-up kwasten
Ik kan niet meer zonder make-up kwasten. Maar make-up kwasten uitzoeken, kan soms best lastig zijn. Welke kwasten heb je allemaal nodig en welke is hiervan dan de beste? Cynthia schreef een duidelijke blogpost over haar 10 musthave make-up kwasten. Als je nog iets mist in je kwastenstash, is dit artikel heel handig.

Door Mariska – betaald worden voor een product review?
Tegenwoordig kun je, als je blog goed loopt, soms geld vragen voor een artikel. Maar geld vragen voor een review, is weer eens wat anders. Wanneer kan dit wel en wanneer kan dit niet? Of kan het sowieso niet? Mariska schreef er een duidelijke blogpost over.

Teddlicious – de ultieme droogshampoo test
Sinds ik droogshampoo ontdekt heb, gebruik ik het regelmatig. Vooral wanneer ik het wassen van mijn haar nog een dagje uit wil stellen is dit product perfect. Maar ook om iets meer volume mee te creëren is het een fijn product. Tegenwoordig zijn er veel verschillende soorten, waardoor ik soms door de bomen het bos niet meer zie. Tedje schreef een review over meerdere droogshampoo’s, waardoor het kiezen ineens een stuk makkelijker is.

Gebruik jij wel eens droogshampoo?

xxx Teddy

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog