Opgemaakt mei 2016

Vandaag is het alweer de allereerste dag van juni. Hoewel juni voor mij staat voor zomer, zon en warmte, vind ik het tot nu toe nog een beetje tegenvallen. De afgelopen dagen regent het vooral veel en is het weer een beetje gek. Ik hoop daarom van harte dat juni wat beters te bieden heeft. Maar vandaag wil ik eerst nog even terugblikken naar mei door mijn opgemaakte producten te laten zien. Het is niet heel veel, maar toch wat. Benieuwd?

Als eerste maakte ik mijn favoriete mousse op. Dit is de get the volume mousse uit de pink collectie van Andrélon. Deze mousse ruikt erg lekker en werkt voor mij gewoon erg fijn. Mijn haar is nogal steil van zichzelf en heeft niet veel volume. Als ik deze mousse gebruik, heb ik echt het idee dat mijn haar voller lijkt en mooier valt.

Ook maakte ik een conditioner van Andrélon op. Dit is de zomer blond variant die ik gebruikte met de bijbehorende shampoo. Deze conditioner werkt voor mij prima en hij ruikt lekker. Niet enorm bijzonder, maar ik vind het wel een fijne conditioner.

Ik reinig mijn huid iedere avond met micellair water. Vandaar dat er regelmatig een fles van dit spul op gaat. Afgelopen maand maakte ik deze van Garnier op.

De wake me up mascara van Rimmel doe ik weg omdat deze niet meer goed is. Hij lag al een tijd in mijn make-up lade en ik vond hem ook niet zo fijn. Jammer, want hij rook wel erg lekker naar komkommer!

Ook de lash princess mascara van Essence doe ik weg. Deze lag net zoals de andere mascara al erg lang in mijn make-up lade en is gewoon niet meer goed.

Last but not least maakte ik een pakje reiniginsgdoekjes op. Dit is de facial cleansing variant die ik kocht bij Kruidvat. Hier haal ik altijd mijn swatches mee weg als ik foto’s heb gemaakt.

Welke producten heb jij de afgelopen maand opgemaakt?

xxx Teddy

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog