Opgemaakt mei 2018

opgemaakt mei

Het is alweer tijd voor mijn opgemaakt artikel van de maand mei! Mei is echt voorbij gevlogen. Ik heb veel leuke dingen gedaan, nieuwe beauty producten getest én beauty producten opgemaakt. Wanneer ik een product op maak, zegt dat zeker wat. Omdat ik zo veel make-up- en verzorgingsproducten heb, moet een product wel goed zijn wil ik het tot op de bodem opmaken. Vandaag dus een blogpost met de opgemaakte producten van de afgelopen maand, mei. Benieuwd?

Als eerste maakte ik een fles micellair water op. Dit is de groene variant van Garnier. Ik wissel de verschillende varianten van Garnier vaak af, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik geen favoriet heb. Ik merk niet zo veel verschil tussen de verschillende soorten. Ik vind ze allemaal wel fijn! Op dit moment ben ik al begonnen aan een nieuwe fles, dit keer de roze!

Nadat al mijn make-up eraf is, vind ik het fijn om met wat Tea Tree Water van Lush mijn huid te reinigen. Omdat ik nogal last kan hebben van mee-eters en oneffenheden, vind ik dit spul heel fijn. Ook van dit product ben ik alweer begonnen aan een nieuwe fles.

Als je mij al wat langer volgt, heb je dit derde product al wel vaker voorbij zien komen. Voor het verwijderen van mijn oogmake-up gebruik ik altijd deze reiniger van Garnier. Dit spul werkt voor mij heel goed. Het haalt waterproof make-up en zelfs glitters heel makkelijk weg. Ook prikt het niet en laat het geen vettige waas achter. Ideaal.

Afgelopen maand gingen er ook twee pakjes met reinigingsdoekjes op. De eerste is van Balea en de tweede van Etos. Beide werkten prima. Ik gebruikte ze vooral voor het verwijderen van swatches. Daar vind ik dit soort doekjes heel fijn voor.

Last but not least maakte ik ook een mascara op. Of nou ja, op is hij niet helemaal, maar het was wel tijd om hem te vervangen. Dit is de Rock Couture Extreme Volume Mascara van Catrice. Een prima mascara voor een prima prijsje. Hij gaf zeker wat volume en zorgde ervoor dat mijn wimpers niet aan elkaar plakte.

Welke producten heb jij de afgelopen maand opgemaakt?

xxx Teddy

5 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog