The Body Shop – Go Bananas body care review

the body shop go bananas review

I love fruitgeurtjes in verzorgingsproducten. Ik ben geen aardbei- of citrusfan, maar met tropische geurtjes kun je me wél heel blij maken. Laatst schreef ik al een review over de heerlijke banana haarproducten van The Body Shop. Maar er is meer: deze zomer komt The Body Shop met nog meer banana gekte met haar Go Bananas body care lijn! Deze lijn bevat vrolijke verpakkingen en producten met een snoepige bananengeur. Do I need to say more? Vandaag laat ik je deze nieuwe lijn zien. Benieuwd?

go bananas body care review

Is de verpakking niet schattig? Hoewel ik de ‘standaard’ Body Butter verpakkingen ook erg leuk vind, vind ik deze extra vrolijk door al die kleine banaantjes en de combinatie van geel en roze. Lekker zomers! Verder zijn de verpakkingen zoals ik gewend ben van The Body Shop. Beide verpakkingen zijn gemaakt van hard plastic en voelen stevig aan.

De Go Bananas lijn bevat een douchegel, body yoghurt, body butter én een hele leuke set waar een badmuts en een make-uptasje bij zitten! De Go Bananas lijn is 100% vegan en de ingrediënten zijn op een eerlijke manier verkregen. Zo is de bananenpuree die voor de producten gebruik is, gemaakt van bananen die de voedselindustrie niet wil gebruiken. De boeren ontvangen hier een eerlijke prijs voor en kunnen zo hun buitenbeentjes nog verkopen. Pluspunt!

Ik ontving zowel de Body Yoghurt en de Body Butter uit deze collectie. En laten we eerlijk zijn: het gaat grotendeels om de geur. I like it! De producten ruiken naar die bananensnoepjes die ik vroeger altijd als kind at (oké, I admit, soms eet ik ze nog). De producten zijn heerlijk zoet, maar dat is wel iets waar je van moet houden. Bij de Body Yoghurt is de geur duidelijk aanwezig. De Body Butter is iets minder zoet.

the body shop banana body yoghurt

De Body Yoghurt is een nieuw product voor mij. Dit product is heerlijk zacht en heeft de dikte van (de naam zegt het al) yoghurt. Het product smeert makkelijk uit en trekt erg snel in. Handig! Vooral in de zomer vind ik het fijn om een dunner product te gebruiken wat snel intrekt. In de zomer heb ik geen extreem droge huid, dus is zo’n Body Yoghurt perfect. Dit product hydrateert de huid goed en laat deze lekker zacht achter.

the body shop banana body butter

Met de Body Butters van The Body Shop heb ik al ervaring, maar toch zit er wel verschil in. De ene is veel ‘harder’, waar de ander juist meer een crème is. Deze Body Butter voelt aan als boter, maar smelt op de huid. Hierdoor smeert hij makkelijk uit en trekt redelijk snel in. Het product trekt minder snel in dan de Body Yoghurt, maar is wel weer voedender voor de huid. Het is dus maar net wat je fijner vindt.

Hoewel ik de geur lekker vind, vind ik het fijn dat hij niet de hele dag om je heen blijft hangen. Persoonlijk zou ik de geur dan wel zat worden, omdat hij zo zoet is.

go bananas make-up tas

go bananas badmuts

Hoewel ik de producten op zich zelf al heel leuk vind, vind ik het nóg leuker dat deze collectie ook twee speciale accessoires bevat. Je kunt namelijk een set kopen met de douchegel, body butter, een badmuts en een make-uptasje in de vorm van een banaan. Dit tasje is zo leuk! De langwerpige vorm past natuurlijk perfect bij de collectie, maar ik vind het ook heel handig. Hier passen je kwasten tenminste in! Veel make-uptasjes zijn te smal om grote kwasten in te doen, maar daar heb je met dit banana make-uptasje geen last van.

En dan de knalroze badmuts met bananen. Is ie niet geweldig? Ik had nog geen badmuts, dus deze ging gelijk mee de badkamer in. Mijn vriend vond hem me beeldig staan kan ik je vertellen. Wil je dus indruk maken op iemand? Buy this one!

Conclusie

Ik vind de Go Bananas body care lijn enorm leuk. Deze producten zijn perfect voor de zomer vanwege hun snoepige, tropische geur. Hoewel ik beide producten heerlijk vind, zal ik nu net wat vaker de Body Yoghurt gebruiken. Dit omdat hij lekker snel intrekt en mijn huid in de zomer gewoon wat minder verzorging nodig heeft. De Body Butter zal ik er vaker bij pakken wanneer mijn huid echt even wat extra’s kan gebruiken. De Body Butter kost €17,- en de Body Yoghurt €10,00. De Shower Gel kost €7,00. Mocht je nou liever de set in huis halen met een Body Butter, Shower Gel, badmuts én een make-uptasje? Dat kan voor €24,00. Helaas moet je nog even wachten voordat je de bananengekte van The Body Shop in huis kunt halen. De producten zullen namelijk verkrijgbaar zijn vanaf 1 juli.

Lijkt jouw deze bananengeur lekker?

xxx Teddy

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen. Dit beïnvloedt mijn mening niet.

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog