Opgemaakt november 2014

Nadat ik je gisteren mijn favorieten heb laten zien, is het weer tijd voor mijn opgemaakt artikel. Vandaag laat ik je zien welke producten ik in de maand november allemaal heb opgemaakt. Het zijn er deze maand 6, waaronder wat “grote” producten.

Het eerste product dat ik heb opgemaakt is een shampoo van Andrélon. Dit is de haar & hoofdhuid volume maxx shampoo. Hij ruikt erg lekker, maakt mijn haar goed schoon en zorgt voor iets meer volume. De substantie is vrij dik en creamy en de shampoo schuimt enorm. Iets te schuimend, vind ik eigenlijk.

Het tweede opgemaakte product van deze maand is een showergel van Anatomicals. Dit is the showering inferno hot and fiery B-movie body cleanser. Deze showergel ruikt een beetje naar cola snoepjes en werkte prima. Hier kun je mijn review lezen.

Deze go fresh deo van Dove heb ik onwijs veel gebruikt de laatste tijd en nu is ie helaas op. Ik vind de komkommer en groene thee geur echt onwijs lekker. Lekker fris om de dag mee te beginnen. Ook van dit product staat een review online en ik ben zeker van plan om een nieuwe te kopen.

Deze dagcrème kwam al eerder voorbij in een opgemaakt artikel. Ik heb alweer een potje opgemaakt van de Yves Rocher hydra végétal crème. Ook heb ik alweer twee back-ups klaar liggen. Deze dagcrème gebruik ik iedere dag onder mijn make-up.

Ook deze reinigingsdoekjes van Etos zijn afgelopen maand opgegaan. Ik gebruik ze vooral om swatches mee weg te halen, maar ook als ik een keer heel laat thuis ben en geen zin heb om mijn gezicht te reinigen of als ik ergens anders slaap zijn ze erg handig.

Van het laatste product baal ik wel een beetje dat ie op is. Dit is de body srub van Sabon met de heerlijke geur patchouli lavender vanilla. Deze scrub werkt echt onwijs fijn en laat mijn huid heerlijk zacht achter. Ook blijft de geur van deze scrub een tijdje hangen. Ik twijfel een beetje of ik een nieuwe ga kopen. De scrub is heerlijk, maar wel vrij prijzig.

Wat heb jij afgelopen maand opgemaakt?

xxx Teddy

7 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog