Favorieten november 2014

November is onwijs snel voorbij gegaan. In deze maand is het steeds ietsjes kouder geworden en moest ik steeds ietsjes meer smeren om mijn huid gehydrateerd te houden. Vandaar dat er ook twee heerlijke verzorgingsproducten tussen mijn favorieten zitten. Kijk je mee naar mijn favorieten van de maand november?

Mijn eerste favoriet is de cranberry joy body butter van The Body Shop. Deze is van de kerstcollectie van vorig jaar, maar volgens mij hebben ze hem dit jaar weer. Deze body butter ruikt heerlijk zoet en heeft er deze maand voor gezorgd dat mijn huid niet droog was.

Mijn tweede favoriet was waarschijnlijk makkelijk te raden. Het keepsakes beige eye palette uit de kerstcollectie van MAC. Dit palette is echt prachtig en ik heb hem deze maand ook veel gebruikt.

Naast de leuke dupes die W7 heeft, heeft W7 ook nog andere leuke producten. Zo heb ik afgelopen maand de lichtroze blush uit het 04 Duo Blusher doosje veel gebruikt. Deze lichtroze blush laat een lief en zacht kleurtje achter. Niet te opvallend en het past bijna overal bij.

Over deze EOS hand lotion met de geur van komkommer, schreef ik al een hele positieve review. Deze lotion maakt mijn handen namelijk super zacht. Mijn mening is nog steeds hetzelfde en ik heb deze lotion dan ook vaak gepakt voor mijn droge handen afgelopen maand.

Als basis onder mijn oogschaduw gebruik ik al een tijdje de paintpot van MAC in de kleur painterly. Hij is nog niet in mijn favorieten voorbij gekomen, terwijl ie dat plekje zeker verdient. Deze paintpot zorgt ervoor dat mijn oogschaduw mooier uitkomt en op z’n plek blijft gedurende de dag.

Alweer een MAC product, deze lipstick in Faux. Over deze prachtige kleur schreef ik laatst ook al een review. Ik heb hem deze maand echt vaak gedragen en ik vind hem nog steeds erg mooi.

Last but not least een Yankee Candle. Dit is de geur Honey Blossom. Nu het kouder en sneller donker is, vind ik het heerlijk om kaarsjes aan te steken. Deze Yankee Candle ruikt ook nog eens onwijs lekker en laat ook mijn kamer net zo lekker ruiken. Door de honing die er in zit, is ie lekker warm van geur. Perfect voor het najaar.

Wat zijn jouw favorieten van de afgelopen maand?

xxx Teddy

10 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog