Yankee candles

Waarschijnlijk heeft iedere geurkaars-lover de naam Yankee Candle al eens gehoord, eventueel al eens iets van geroken, of zelfs iets van in huis gehaald. Ook ik ben schuldig en ga graag mee met de hele hype. Geen probleem! In mijn shoplog kon je al lezen dat ik twee “kleine” kaarsjes had gekocht.

De verpakking van de Yankee Candles vind ik geweldig. De kaarsen zitten in een super schattig glazen potje met bijpassende deksel. Dit past echt bij ieder interieur. Ook de kleurtjes vind ik zo schattig. Ik koos er toevallig twee uit met een lief pastelkleurtje, waardoor ze naast elkaar ook nog super leuk zijn.

Ik heb enorm veel verschillende kaarsen geroken in de winkel, omdat ik echt de lekkerste uit wilde kiezen. Ik wilde er eigenlijk eerst één kopen, maar de keuze was al moeilijk genoeg als ik er twee uit zou moeten kiezen. Ze hebben namelijk onwijs veel lekkere geuren!

Ik koos uiteindelijk voor dit lieve roze kaarsje: pink sands. Deze is fris als net gewassen kleding, maar ook een beetje zoetig. Volgens Yankee Candle ruikt deze kaars licht naar citrus, zoete bloemen en kruidige vanille. De citrus ruik ik er echt niet in terug, de bloemen en vanille wel.

Ook koos ik voor een bloemige geur: honey blossom. Deze ruikt lekker bloemig en een beetje warm. Volgens Yankee Candle bevat deze geur bloemennectar, honing, muskus en fresia. Huh, geen patchouli? Daar vond ik hem toch echt wel wat van hebben. Hij deed me namelijk een beetje denken aan een zoetere variant van de lavendel, patchouli en vanille geur van Sabon. Oh well, hij is in ieder geval onwijs lekker! Als ik deze aan heb, ruik ik ook echt de honing er tussendoor.

Ik heb van beide kaarsen de kleine variant in een glazen potje gekocht. Deze gaan als het goed is 40 uur mee. Daar doe ik waarschijnlijk onwijs lang mee. Ik heb de kaarsen namelijk geen uren achter elkaar aan. Als je ze eventjes brandt, komt de lekkere geur ook al vrij. Ik ben, zoals je waarschijnlijk al wel door hebt, ook fan geworden van de onwijs lekkere Yankee Candles. Ik doe graag mee met de hype. Mijn portemonnee is alleen iets minder blij. Ik betaalde namelijk 13,30 per potje…

Heb jij een Yankee Candle en wat is dan jouw favoriete geur?

xxx Teddy

 

11 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog