EOS – hand lotion

Met dit weer willen mijn handen graag ingesmeerd worden. Dat vind ik geen probleem met al die lekker ruikende hand lotions in schattige verpakkingen. Toen ik laatst in Amsterdam was, kon ik mezelf niet inhouden en kocht een exemplaar voor deze winter. Want tja, je handen zijn het ook wel waard toch?

Bij Urban Outfitters kocht ik deze cucumber hand lotion van EOS. EOS is bekend door de ei-vormige lipbalms die ik (shame on me) nog niet in mijn bezit heb. NOG niet. De verpakking van de hand lotion van EOS vind ik onwijs leuk. Heel anders dan normaal. Een mooi formaatje om in je tas te stoppen en mee te nemen. Ook de groene kleur vind ik erg leuk, ik ben namelijk een groot fan van mintgroen.

Volgens EOS zorgt deze hand lotion voor 24 uur hydratatie, trekt ie snel in en is niet vettig. Ook is deze lotion 96% natuurlijk, bevat geen parabenen en gluten en is niet getest op dieren. Klinkt allemaal erg goed!

De geur van de hand lotion vind ik echt onwijs lekker. Niet te sterk aanwezig, en lekker fris. Hij ruikt ook echt naar komkommer.

Mijn vriend is altijd nieuwschierig naar de spulletjes die ik geshopt heb, dus hij had al een beetje van deze hand lotion getest. Met dit weer heeft hij vrij droge en ruwe handen, maar met deze lotion werden ze gelijk zacht. We waren beide echt even verbaasd.

Natuurlijk moest ik de lotion ook gelijk testen en inderdaad. Mijn handen werden er ook zo zacht van. Daarnaast waren mijn handen ook helemaal niet droog meer. Deze lotion hydrateert je handen echt. Naast deze verbazingwekkende zachtheid trekt de lotion ook nog eens heel snel in en laat geen vettig laagje achter. Heel erg fijn!

Ik ben heel erg blij met deze hand lotion van EOS. De lotion trekt onwijs snel in, maakt je handen absurd zacht en hydrateert deze ook nog. Wat wil je nog meer? Wel vind ik hem wat aan de dure kant. Je betaalt namelijk 8,- voor 44 ml.

Welke hand lotion gebruik jij op dit moment?

xxx Teddy

13 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog