a tag day – me time

Vorige week had ik wat daagjes vrij van mijn studie. Daardoor had ik aardig wat me time. Wel verdient vond ik zelf, na twee lastige tentames waar ik veel en lang voor heb zitten leren. Hierdoor kreeg ik het idee om de me time tag in te vullen.

Wat kijk je of lees je tijdens me time?
Ik kijk graag een serie tijdens me time. Op dit moment ben ik aan het begin van seizoen 5 van Pretty Little Liars. Echt een leuke serie! Ook kijk ik samen met mijn vriend op dit moment Breaking Bad. Ik lees eigenlijk vooral in de trein, niet tijdens me time. Als ik lees, lees ik vaak iets van Karin Slaughter of een gehyped boek zoals The Fault In Our Stars.

Wat draag je tijdens me-time?
Het liefst loop ik de hele dag in mijn joggingsbroek rond met een lekkere trui als ik de deur niet uit hoef. Oh en vergeet de fluffy sokken niet in deze tijd van het jaar!

Wat zijn je favoriete beautyproducten om tijdens me time te gebruiken?
Tijdens me time probeer ik geen make-up te dragen, dus dan ga ik voor een heerlijke scrub, body lotion of een heerlijk Lush product voor in bad. Oh, of nagellak. Het is ook heerlijk om tijdens me time je nagels te lakken. Dan heb je er namelijk genoeg tijd voor.

Wat is momenteel je favoriete nagellak?
Mhh, lastig. Ik denk dat dat op dit moment frosting fancy van The Body Shop is. Dit is een melkachtig wit/roze tint die ik echt heel erg mooi vind. Hij past ook overal bij.

Wat drink je en eet je tijdens me time?
Ik drink eigenlijk vooral water, maar tijdens me time vind ik het ook heerlijk om een lekker warm kopje thee te drinken. Het liefst eentje met een fruitig smaakje zoals meloen.

Wat is momenteel je favoriete kaars?
Ik heb laatst mijn eerste Yankee Candles gekocht, dus eigenlijk die twee. Maar als ik er eentje moet kiezen, ga ik voor Honey Blossom. Deze is iets warmer en dat vind ik wel lekker nu het weer kouder wordt.

Ga je wel eens de deur uit tijdens me time?
Eigenlijk niet, voor mij is me time echt even een dagje (of een avondje) zonder make-up, comfortabele kleding en een leuke serie of film. Dus als het niet hoeft, blijf ik lekker onder een dekentje op de bank liggen.

Ga je wel eens alleen naar de film?
Eigenlijk niet. Er is altijd wel iemand die die ene film ook wel wil zien en anders wacht ik vaak totdat ik hem op netflix kan zien. Ik vind het toch leuker om die ervaring samen met iemand te delen.

Wat is je favoriete webshop?
Oeh deze vind ik lastig. Ik ben zo iemand die uren kan doorbrengen met het kijken en zoeken in webshops, maar vervolgens geen bestelling plaatst. Kleding wil ik toch graag even passen en make-up wil ik ook even in het echt bekijken en swatchen. Als ik echt zou moeten kiezen, zou ik voor ebay gaan. Ik vind het zo facinerend om te zien wat je daar allemaal kan vinden. Je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt het daar wel.

Heb je nog iets toe te voegen?
Tijdens me time vind ik het ook heerlijk om lekker wat uurtjes door te brengen met het lezen van blogs en het kijken van youtube filmpjes. Als ik hier echt even mee bezig ben, kom ik de meest leuke blogs tegen die nieuw voor mij zijn.

Ik krijg van het invullen van deze tag gelijk weer zin om me time in te plannen. Neem de tag gerust over als je hem nog niet gedaan hebt. Laat het even weten, want ik ben erg benieuwd naar jouw antwoorden!

Hoe ziet jouw me time er uit?

xxx Teddy

8 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog