Yves Rocher – Expert repair lotion

Bij Yves Rocher krijg je (als je lid bent) om de zoveel tijd een kaartje thuis met leuke kortingen. Vaak krijg je bij aankoop van één of meerdere producten een leuk cadeautje. Ook als je jarig bent krijg je iets leuks. Zo kreeg ik voor mijn verjaardag vorige maand de expert repair lotion.

De verpakking vind ik vrij simpel. Gewoon een strakke knijp tube met draaidop. Niets mis mee, maar het had wel iets leuker gemogen. Ook staat er onwijs veel tekst op. Iets wat ik zelf nooit zo nodig vind. Althans, niet op de voorkant.

Volgens Yves Rocher is de expert repair lotion een herstellende bodymilk voor de zeer droge huid. Je huid wordt minder ruw, voelt zachter aan en zou zichtbaaar mooier worden als je deze lotion dagelijks gebruikt.

De lotion ruikt een beetje noot-achtig. Normaal ben ik meer van de fruitige geurtjes, maar deze vind ik toch wel erg lekker.

Ik heb geen extreem droge huid, dus ik kan niet met zekerheid zeggen of ie hier voor werkt. Wel merk ik dat de lotion voor mij goed werkt. Hij maakt mijn huid weer lekker zacht en mijn huid voelt helemaal niet meer droog aan na het douchen. De lotion zelf is vrij dik. Hij smeert wel fijn uit, maar je moet hem wel even in laten trekken. Dat duurt niet heel lang, maar je kunt niet gelijk je broek weer aan doen.

Ik vind de expert repair lotion erg fijn. Hij ruikt lekker en verzorgt mijn huid goed. Deze lotion kost 10,90, maar Yves Rocher heeft vaak aanbiedingen waardoor ie goedkoper is. De expert repair lotion is te koop bij de Yves Rocher winkels, maar ook via de webshop. Hier kon ik hem alleen niet vinden onder deze naam, daar heet ie: Herstellende bodymilk voor de zeer droge huid.

Heb jij producten van Yves Rocher?

xxx Teddy

9 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog