Paris memories – nagellak

Zoals ik laatst al aangaf in de me time tag, vind ik het heerlijk om de tijd te nemen en lekker mijn nagels te lakken. Al die leuke nagellak kleurtjes maken dit alleen maar beter. Vandaag wil ik je drie hele leuke lakjes van het budget merk Paris memories laten zien.

De flesjes doen me een beetje denken aan de flesjes van de Catrice nagellakjes, alleen zijn de doppen zilver in plaats van zwart. Het kwastje is vrij dun, dus je moet echt meerdere keren over je nagel om deze volledig te bedekken. Zelf vind ik dit geen probleem.

Ik heb drie verschillende tinten. Helaas hebben ze geen naam. Ze hebben alleen een nummer. Jammer, het was namelijk een kleine moeite geweest om ze een leuke naam te geven. Van links naar rechts: #257, #230 en #239. #257 is een lichtroze/lila creamy kleur.  #230 is een paarse tint en #239 is een kersenrode tint met hele kleine glittertjes.

Hier zie je #257. Deze lak heeft een mooie creamy finish en dekt perfect in twee laagjes. Het is echt precies hetzelfde kleurtje als in het flesje. Heel lief en rustig. Hier hou ik wel van.

#230 is een tint die erg mooi glanst in het licht. Dat zie je ook wel terug op de foto. Ook deze lak dekt perfect in twee laagjes. Ik ben meestal niet zo van de paarse nagellak, maar deze kan ik wel waarderen.

#257 heeft ook een mooie glans. Hier zie je de glittertjes ook echt in terug. Deze kersenrode lak dekt ook in twee laagjes. Dit is echt een mooie tint voor het najaar. Een beetje glitterig en donker.

De lakjes zijn vrij vloeibaar. Daardoor breng je al snel een dun laagje lak aan. De lak droogt daardoor ook vrij snel. Iets wat ik wel prettig vind. De enige die iets dikker is, is de lila variant. Deze droogt ook wat meer creamy op. De lak blijft bij mij ongeveer 2 tot 3 dagen perfect zitten. Niet onwijs lang, maar wel prima.

Ik ben erg tevreden over de lakjes. Alle drie de kleuren vind ik erg mooi, maar mijn favoriet is toch #239, de donker rode kleur. Vooral omdat deze perfect past bij de tijd van het jaar. De lakjes van Paris memories kosten 1,- per stuk. Ik heb ze een tijd geleden bij Douglas gekocht. Ik weet niet of ze daar nog verkocht worden, maar ze zijn ook via verschillende webshops te krijgen.

Kende jij dit merk al?

xxx Teddy

11 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog