Lush – reindeer rock

Altijd als ik de winkel van Lush binnen loop, komen de lekkere geuren me tegemoet. Al die mooie producten met felle kleurtjes en glitters stralen iets vrolijks uit. De leuke namen die Lush aan haar producten geeft, maakt dit plaatje compleet. Normaal kijk ik alleen naar de bad producten van Lush, maar nu besloot ik om een keer een blok zeep te proberen. Ik koos voor reindeer rock, een heerlijk zeepje uit de kerstcollectie.

Deze schattige zeep heeft een rode snoepjes achtige kleur. In de zeep zitten rendiertjes gedrukt met een zilveren waasje eroverheen. Onwijs leuk! Dit maakt het echt een feestelijk stukje zeep. Perfect voor het najaar. Zelfs het papiertje om het zeepje heen vind ik feestelijk ogen.

De geur van de zeep is vrij zoet en hij deed me gelijk denken aan een shower gelly van Lush die ik ooit heb gehad: sweetie pie. Volgens Lush heeft reindeer rock dezelfde geur als de comforter bubble bar, maar hier zitten (net zoals in sweetie pie) zwarte bessen in. Heb ik toch een klein beetje gelijk. De geur is vrij zoet, maar ook fruitig. Deze heerlijke, zoete geur blijft ook een beetje hangen als je je handen hebt gewassen. Mhh, heerlijk!

De zeep droogt niet uit. Ik zou hem niet zo snel onder de douche gebruiken als je snel last hebt van een droge huid, maar voor je handen is ie echt prima. De zeep schuimt een beetje, waardoor ie lekker zacht is in gebruik. Ook zijn mijn handen heerlijk zacht na het gebruiken van deze zeep.

Ik ben erg blij met reindeer rock. De zeep ruikt heerlijk en droogt mijn handen niet uit. Bij Lush kun je zelf bepalen hoe groot het blok zeep is dat je koopt. Dan vind ik eigenlijk wel fijn. Toch vind ik de blokken zeep aan de prijzige kant. Lush vind ik sowieso wel prijzig. Voor dit blok zeep van 190 gram betaalde ik 11,31. Gelukkig doe je wel onwijs lang met zo’n blok zeep.

Heb jij wel eens een blok zeep van Lush?

xxx Teddy

11 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog