a tag day – sinterkerst en nieuw

De maand december staat alweer voor de deur. Dat betekent dat alle gezellige feestdagen er ook weer aankomen. Ik zag de sinterkerst en nieuw tag al op verschillende blogs voorbij komen en ik vond hem erg leuk dus besloot hem over te nemen. Kijk je mee naar mijn antwoorden?

Wat is je favoriete sinterklaas snoepgoed?
Ik denk dat ik dan toch ga voor de kruidnootjes van de bakker. Mhh die zijn zo lekker! Ook kan ik wel genieten van schuimpjes of een chocolade letter!

Doe je aan surprises maken?
Thuis doe ik nog wel aan surprises. We doen dit eigenlijk ieder jaar en vinden het wel zo gezellig om deze traditie te behouden. Met vriendinnen doe ik dit eigenlijk niet. Dan kiezen we sneller voor een dobbelspel.

De zwarten pieten discussie: what do you think?
Ik vind dat het een beetje te ver is gegaan. Iedereen mag zijn eigen mening hebben en ik probeer me in iedereen te verplaatsen, maar het is een kinderfeest en dus helemaal niet de bedoeling om te discrimineren.

Welke kies je: sinterklaas of kerst?
Vroeger had ik volmondig sinterklaas geroepen. Dat was altijd zo leuk! Nu nog steeds wel, maar we vieren het toch wat minder uitbundig. Kerst vind ik juist wel leuk omdat je dan de hele familie weer ziet en mooie kleding aan kan. Lastig, ik vind beide wel wat hebben.

Kerstavond in pyjama’s, sloffen en foute kersttruien of jurkjes, glitters en mooie hakken?
Ik hou ervan om mezelf op te doffen en in een onwijs mooi jurkje de avond door te brengen, maar zo’n chille avond thuis met mijn nieuwe super warme sloffen kan ik ook wel waarderen.

Een echte kerstboom of toch liever een neppe?
Ieder jaar halen wij een echte kerstboom in huis. Dat vind ik eigenlijk wel heel erg gezellig. Het ruikt zo lekker en vaak is ie ook lekker groot en opvallend.

Wat is je favoriete kerstfilm?
Sowieso love actually. Deze film heb ik al zo vaak gezien! Maar hij blijft gewoon zo leuk. Ik wordt zo blij van alle losse stelletjes die elkaar uiteindelijk vinden.

Verstuur je kerstkaarten?
Ja! Vroeger maakten we ze ook nog zelf, maar dat doen we nu niet meer. Ik vind het altijd zo gezellig staan, al die kerstkaarten.

Adventskalender ja of nee?
Ik heb wel eens zo’n adventskalender gehad met chocola, maar dat doe ik eigenlijk niet meer. Hoewel ik laatst adventskalenders zag met nagellak of make-up. Ik zou het helemaal niet erg vinden om er zo eentje te hebben.

Maak je goede voornemens voor 2015 of niet?
Ik weet nooit zo goed wat ik van voornemens moet vinden. Als ik een goed idee heb of iets wil bereiken, waarom moet dat aan het begin van het nieuwe jaar? Als ik een plan heb, begin ik er gewoon mee wanneer ik wil.

Steek je zelf vuurwerk af of liever niet? En heb je dan liever knal- of siervuurwerk?
Zelf vuurwerk afsteken vind ik maar niks. Hoewel ik reuze sterretjes heel leuk vind. En als ik moet kiezen tussen knal- of siervuurwerk, sowieso siervuurwerk. Veel mooier en je oren doen niet zo’n pijn.

Ik vond deze tag onwijs leuk om te doen. Ik krijg hiervan echt zin in alle feestdagen. Ik tag iedereen die deze tag ook wil doen. Laat het even weten in de comments als je hem overneemt, dan kan ik ook jouw antwoorden bekijken!

xxx Teddy

7 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog