Modelco cosmetics – Eye define eye pencil

Een donker lijntje boven mijn wimperrand maakt mijn look echt af. Eigenlijk doe ik dit altijd. Aangezien ik niet altijd een held ben met vloeibare eyeliner, zeg maar gerust heel vaak niet, probeer ik af en toe eens wat anders. Zo gebruik ik vaak een donkerbruin oogpotlood van MAC. Toen ik in de prettybox van afgelopen maand het zwart eye define eye pencil van modelco cosmetics ontving, werd ik nieuwsgierig. Zou ie fijn zijn?

De eye define eye pencil is een vrij lang potlood. Ook is ie lekker dun, iets wat ik veel fijner vind werken dan zo’n dik en groot potlood. Hij ziet er prima uit, een beetje standaard, maar dat vind ik nooit zo erg bij oogpotloden. Wel vind ik het leuk dat er een puntenslijper in de dop zit. Erg handig voor als je niet thuis bent en je gewone puntenslijper niet bij je hebt. Ik vraag me alleen wel af of de dop niet heel vies wordt als je dit vaak gebruikt.

Volgens Modelco cosmetics zorgt dit oogpotlood voor een intens accent. Hij is veegvast, verrijkt met shea butter en makkelijk aan te brengen door de romige structuur.

Hierboven zie je een swatch van het oogpotlood. Op zich prima en vrij nauwkeurig, maar hij loopt wel een beetje uit in mijn lijntjes. Ook is ie niet mega intens qua kleur. Jammer, want als ik zwart oogpotlood of eyeliner gebruik, wil ik wel graag dat ie echt zwart is.

Op mijn oog lijkt het potlood al wat zwarter. Eigenlijk vind ik het er prima uitzien en loopt ie ook wat minder in de lijntjes voor mijn gevoel. Ik heb het oogpotlood de hele dag gedragen zonder oogschaduw basis en aan het eind van de dag zat ie nog prima op z’n plek. Aan de zijkanten was ie een klein beetje “versleten”, maar na een lange dag vind ik dit niet zo erg.

Het oogpotlood van modelco cosmetics vind ik prima werken. Echt speciaal vind ik hem niet. De dop is handig met de puntenslijper, hij blijft prima op z’n plek zitten en werkt wel nauwkeurig. Toch had ie van mij iets intenser zwart mogen zijn en voor zo’n simpel potloodje vind ik 15 euro toch wel veel geld.

gebruik jij wel eens oogpotlood of toch altijd eyeliner?

xxx Teddy

4 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog